Sport

Labdarúgás: román ellenfelét is legyőzte a SZEOL

Labdarúgás: román ellenfelét is legyőzte a SZEOL

2017. február 4., szombat
Labdarúgás: román ellenfelét is legyőzte a SZEOL
labdarugas_felkeszules_kf

Mindkét félidőben egyszer-egyszer betalált, így végül 2-1-re nyert az UTA Arad "B" csapata ellen a SZEOL SC.

Két új próbázó lépett pályára a szegediek keretében a szombaton, az UTA Arad "B" együttese ellen lejátszott felkészülési mérkőzésen: legutóbb mindketten a szintén NB II-es Budaörsben futballoztak. A 24 éves védő,

Gál Szabolcs

, valamint a 24 éves középpályás,

Ferkó Ádám

kapott szerepet

Zoran Kuntic

együttesében. A meccs elején

Nikola Maksimovic

viharzott el a szélen, beadására pedig

Stefan Tomisic

érkezett, aki a kapuba passzolt, ezzel megszerezte a vezetést a SZEOL. A folytatásban ugyan játékban domináltak a kék-feketék, de előnyüket nem tudták növeli - és a hasonló mederben zajló második félidő utolsó tíz percéig ebből a mederből nem is billent ki a meccs. A lefújás előtt azonban az előtertörő

Vágó Levente

passzolt a lendületből érkező

Göncző Lászlónak

, aki így bevette az aradiak kapuját, majd közvetlenül a lefújás után egy szabadrúgást követően a földre került az aradiak játékosa a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig középre mutatott: a megítélt büntetőt értékesítették a vendégek, így kialakult a 2-1-s végeredmény. A SZEOL felkészülése lassan a finisbe ér, hiszen két hét múlva már bajnoki vár a csapatra, de előbb jövő szerdán az NB I-es Vasas otthonában lép pályára a csapat.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC - UTA Arad "B" 2-1 (1-0)

SZEOL:

Leindler - Fehér, Gál, Ikonomu, Maksimovic, Ferkó, Buzási, Mendebaba, Tomisic, Péter, Mihály. Csere: Rostislav (kapus), Gajág, Grünvald, Burány, Vágó, Forró, Rácz, Göncző.

Vezetőedző:

Zoran Kuntic.

Gól:

Tomisic, Göncző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.