Labdarúgás: román ellenfelét is legyőzte a SZEOL

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

labdarugas_felkeszules_kf

Mindkét félidőben egyszer-egyszer betalált, így végül 2-1-re nyert az UTA Arad “B” csapata ellen a SZEOL SC.

Két új próbázó lépett pályára a szegediek keretében a szombaton, az UTA Arad “B” együttese ellen lejátszott felkészülési mérkőzésen: legutóbb mindketten a szintén NB II-es Budaörsben futballoztak. A 24 éves védő, Gál Szabolcs, valamint a 24 éves középpályás, Ferkó Ádám kapott szerepet Zoran Kuntic együttesében.

A meccs elején Nikola Maksimovic viharzott el a szélen, beadására pedig Stefan Tomisic érkezett, aki a kapuba passzolt, ezzel megszerezte a vezetést a SZEOL. A folytatásban ugyan játékban domináltak a kék-feketék, de előnyüket nem tudták növeli – és a hasonló mederben zajló második félidő utolsó tíz percéig ebből a mederből nem is billent ki a meccs. A lefújás előtt azonban az előtertörő Vágó Levente passzolt a lendületből érkező Göncző Lászlónak, aki így bevette az aradiak kapuját, majd közvetlenül a lefújás után egy szabadrúgást követően a földre került az aradiak játékosa a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig középre mutatott: a megítélt büntetőt értékesítették a vendégek, így kialakult a 2-1-s végeredmény.

A SZEOL felkészülése lassan a finisbe ér, hiszen két hét múlva már bajnoki vár a csapatra, de előbb jövő szerdán az NB I-es Vasas otthonában lép pályára a csapat.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC – UTA Arad “B” 2-1 (1-0)
SZEOL: Leindler – Fehér, Gál, Ikonomu, Maksimovic, Ferkó, Buzási, Mendebaba, Tomisic, Péter, Mihály. Csere: Rostislav (kapus), Gajág, Grünvald, Burány, Vágó, Forró, Rácz, Göncző. Vezetőedző: Zoran Kuntic.
Gól: Tomisic, Göncző.

Előző sztori

Labdarúgás: megnyerte első hazai edzőmeccsét a Szeged-Grosics + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: a hétvégi edzőmérkőzések eredményei

Legutóbbi hasonló cikkek