Labdarúgás: Podonyi triplájával fordított a Mórahalom a Makó ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20140507_mako_morahalom_049

A szünetben vezetett a Makó Mórahalmon, az NB III-as együttes azonban visszatérő játékosa mesterhármasával a maga javára fordította a meccset a szünet után.

A felkészülési időszak során másodjára találkozott egymással a Mórahalom VSE és a Makói FC, ám ezúttal nem a hagymavárosban, hanem a homokhátiak pályaválasztásával.

Kiegyenlített mérkőzésen az első félidő derekán a Mórahalom házi gólkirálya, Dalibor Crkvenjakov találatával szerezte meg a vezetést, aki egy szabadrúgást követően lecsorgó labdánál volt a legélelmesebb. Ezt követően a Makó akarata érvényesült, és két szép akciót követően Gémes Bence kétszeri villanásával megfordította a meccset.

A szünet után a megyei I. osztály őszi ezüstérmese egyre inkább fáradni látszott, a jövő heti bajnoki rajtra készülő Mórahalom pedig egyre nagyobb fölénybe került: a csapathoz visszatérő Podonyi Norbert mesterhármasának köszönhetően pedig meg is fordította, így meg is nyerte a szerdai felkészülési mérkőzést.

A Mórahalom szombaton 11 órától az FK Backa 1901 csapatát a bajnoki főpróbán, míg a Makó a Békés megyei I. osztályú Orosházi Rákóczi Vasassal találkozik szombaton 15 órakor.

Felkészülési mérkőzésen

Mórahalom VSE – Makói FC 4-2 (1-2)
Mórahalom: Halász – Bokányi R., Lászik, Zsoldos, Fodor, Mészáros T., Pócs T., Juhász, Pócs D. Várda, Crkvenjakov. Csere: Révész (kapus), Podonyi, Szücs.
Makó: Garamvölgyi – Palotás, Rakonczai, Kalász, Szil, Tóth T., Széll, Bánóczki, Solymosi, Gémes, Vajna. Csere: Galló, Gilinger, Bartucz, Czebe, Horváth K.
Gól: Crkvenjakov, Podonyi (3) ill. Gémes (2).

Default thumbnail
Előző sztori

Kétzongorás-négykezes koncert az SZTE ZMK-n

Default thumbnail
Következő sztori

Női vízilabda: könnyedén érvényesítette a papírformát a Dunaújváros az SZNVE ellen

Legutóbbi hasonló cikkek