Sport

Labdarúgás: NB II-es ellenféllel ikszelt a HFC

Labdarúgás: NB II-es ellenféllel ikszelt a HFC

2017. február 4., szombat
Labdarúgás: NB II-es ellenféllel ikszelt a HFC
labdarugas_felkeszules_kf

Budaörsön lépett pályára Major László együttese, ahol a vezetést is megszerezték a vendégek, a végére azonban elfáradtak, így döntetlennel távoztak.

Továbbra is nagy erőkkel észül az NB III tavaszi folytatására a vásárhelyi csapat, a szerdai, Algyő elleni első siker után Budaörsre látogattak, hogy újabb felkészülési mérkőzést vívjanak az NB II-es együttes ellen. Az első játékrészben nem született gól, Major László alakulata teljesen egyerangú ellenfele volt a magasabban rangsorolt Pest megyei gárdának. Sőt, a második játékrészben meg is szerezte a HFC a vezetést egy jobboldali támadást követően. Gyorsan érkezett a hazai válasz, mindössze két perc telt el a két gól között, amivel ki is alakult a mérkőzés végeredménye. A Hódmezővásárhely legközelebb szerdán játszik felkészülési mérkőzést, amikor a Szeged 2011-Grosics Akadémiát fogadják hazai pályán délután két órától.

Felkészülési mérkőzés

Budaörs - Hódmezővásárhelyi FC 1-1 (0-0)

Major László:

"Abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk magasabban rangsorolt riválisunknak. Erre a mérkőzésre már kifejezetten készültünk, a srácok frissebben mozogtak, de sajnos az utolsó tizenöt percre elfáradtunk. Azon dolgozunk, hogy legközelebb már végig bírjuk az iramot, de nagyon elégedett vagyok a mai mérkőzéssel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.