Sport

Labdarúgás: az Algyő elleni felkészülési meccsen szerezte meg első győzelmét a HFC

Labdarúgás: az Algyő elleni felkészülési meccsen szerezte meg első győzelmét a HFC

2017. február 2., csütörtök
Labdarúgás: az Algyő elleni felkészülési meccsen szerezte meg első győzelmét a HFC
labdarugas_felkeszules_kf

Megszerezte első győzelmét Major László együttese a felkészülési időszakban, a Hódmezővásárhelyi FC Algyőn nyert 2-1-re.

Akadtak gondjai a HFC-nek a felkészülés alatt, az eddig lejátszott találkozókon nem sikerült győztesen elhagyni a pályát és a gólszerzéssel is hadilábon állt

Major László

együttese. Szerda este Algyőre látogatott a vásárhelyi alakulat a felkészülés jegyében, ahol egy harcos, jól küzdő ellenféllel találták szembe magukat. A csapatok között nem látszott meg az osztálykülönbség, végül a HFC

Máté Péter

és

Szabó Dániel

góljaival 2-1-re megnyerte a találkozót. A Vásárhely a Budaörs ellen folytatja a felkészülést.

Felkészülés mérkőzés

Algyő SK - Hódmezővásárhelyi FC 1-2 (1-1)

HFC:

Bordás - Tóth J., Tóth I., Kökény, Mezei, Pataki, Kormányos, Végh, Máté, Tóth A., Szarvas J. Csere: Bartyik R., Szabó D., Darida, Oravecz, Szabó M., Fátyol.

Vezetőedző:

Major László

Gól:

... ill. Máté, Szabó D. Major László:

"Egy nagyon harcos algyői csapattal néztünk szembe, örülök, hogy végre sikerült gólokat szereznünk, ugyanakkor ez a teljesítmény még mindig nem elég ahhoz, hogy az NB III-ban is sikeresek legyünk. Két és fél hét van hátra a bajnoki rajtig, dolgoznunk kell tovább, elképzelhető, hogy egy-két játékos még érkezik a csapathoz télen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.