Kézilabda: újra fellebbezett a MOL-Pick Szeged a tatabányai meccs miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick-mezokovesd019kf

Tovább folytatódik a huzavona a december 16-án lejátszott Tatabánya–Szeged férfi kézilabda NB I-es mérkőzés ügyében – írja a nemzetisport.hu.

A Mol-Pick Szeged óvását a december 16-án lejátszott Tatabánya–Szeged (18–18) bajnoki után előbb elutasította a magyar szövetség versenybizottsága, majd a klub fellebbezése után a másodfok újratárgyalásra visszaküldte a versenybizottságnak.

Amely ismét indokolatlannak ítélve a tiltakozást ismét elutasította. A huzavona mégis folytatódik, a Szeged szerdán megint benyújtotta fellebbezését, amelyet a jövő héten tárgyalnak.

Az NB I-es találkozót a szegediek azért óvták meg, mert szerintük az utolsó másodpercekben a hazaiak egyenlítő gólját követően olyan szabálytalanság történt a kezdőkörben, amely után kék lapot kellett volna adnia a játékvezetőnek, valamint hétméterest a szegedieknek. A szankciók elmaradtak, azaz játékvezetői műhiba történt a vendégek szerint.

Előző sztori

Elállna a vasárnapi népszavazástól az algyői képviselő-testület (FRISSÍTVE)

Következő sztori

A mórahalmi önkormányzat a helyi cégek vezetőit is homokhátivá tenné