Sport

Kézilabda: nem sikerült a pontszerzés a KSZSE-nek Hajdúnánáson

Kézilabda: nem sikerült a pontszerzés a KSZSE-nek Hajdúnánáson

2017. február 16., csütörtök
Kézilabda: nem sikerült a pontszerzés a KSZSE-nek Hajdúnánáson
szs_noi_kezilabda

A bennmaradásért kezdte meg a tavaszi menetelését a KSZSE NBI/B női kézilabda csapata a hétvégén Hajdúnánáson.

A mérkőzésen jól kezdetek a szegedi lányok és 4:2-s vezetésre tettek szert jó védekezésnek köszönhetően. A félidő derekáig nagyon sokat bizonytalankodtak a csapatok támadásban, ebben a vendégek jártak az élen, négy kapufa, két ziccer, valamint két lerohanás elhibázásával. A hazaiak hamarabb nyugodtak meg és egygólos előnnyel fordulhattak. A második félidő közepén dőlt el a mérkőzés, ahol a nánásiak sorra kapták a büntetőket, mivel nem zárt elléggé a KSZSE védelme. A mérkőzés végén még sikerült közelebb zárkózni

Gál Adrienn

csapatának, de valósan a pontszerzésre már nem maradt esély. A következő fordulóban vasárnap az FTC második csapata látogat az Etelka sorra, a mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Női kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 14. forduló

Hajdúnás SK- Kézilabda Szeged SE 29:26 (15:14)

Hajdúnánás, 100 néző.

KSZSE:

Fodor - Szeder 2, MÉZES 8, Lukács 2, DOBÓ A. 4, Velky 3, Nagy. Csere: Aradi, Kürti (kapusok), Forgó, Kruchio, Czifra, TÓSZEGI 7.

Edző:

Gál Adrienn Gál Adrienn:

"Szoros, jó mérkőzést játszottunk, ami bíztató. Hiszem, hogy a 4 hiányzó játékosommal tudtunk volna pontokat szerezni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.