Asztalitenisz: értékes Floratom döntetlen a BVSC otthonában

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

asztalitenisz_pingpong

Pontosztozkodással zárult a BVSC és a Floratom Szeged AC Probart összecsapása a férfi asztalitenisz Extraliga 12. fordulójában.

A négyes döntőbe jutás szempontjából fontos mérkőzés várt a Floratomra a fővárosiak vendégeként, így Vitsekék azzal a céllal léptek asztalhoz, hogy legalább megőrizzék a két csapat közötti 5 pontos különbség a tabellán. Jól kezdett a Szeged, a Vitsek-Gerold duó parádés labdamenetekkel tarkított összecsapáson meggyőző sikert aratott az Oláh-Do kettős felett, majd Gerold magabiztosan múlta felül az ifjúsági válogatott első számú játékosát, Brucknert, 0-2. Timafalvi csak megszorongatni tudta Do-t, majd Vitsek a nap mérkőzésén nagy csatában veszített a riói olimpián finn színekben szereplő Oláh ellen, 2-2. Fej–fej mellett haladtak a csapatok, az egyéni találkozókon rendre papírforma eredmény született, mivel Gerold sem tudta megismételni az őszi szezonban bemutatott bravúrját – legyőzte az olimpikon Oláht – végül megosztoztak a pontokon a csapatok.

Férfi asztalitenisz Extraliga 12. forduló

BVSC Zugló – Floratom Szeged AC Probart 5 – 5
A szegedi győzelmeket szerezték: Gerold 2, Vitsek 2, a Vitsek-Grold páros

Lukács Levente: “Értékes döntetlent értünk el a jó játékerőt képviselő riválisunk otthonában.”

Default thumbnail
Előző sztori

Lázár: A csalás tankönyvi példája a 4-es metró ügye

Következő sztori

Lufikkal üzentek a szerelmesek a Dóm téren + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek