Közélet

TRINNO projekt: Online konzultációs lehetőség

TRINNO projekt: Online konzultációs lehetőség

2017. január 23., hétfő
TRINNO projekt: Online konzultációs lehetőség
trinno_logo1

A cégalapítás, a vállalkozásfejlesztés, a növekedés és innováció kérdéskörei fontos szerepet töltenek be az EU gazdaságpolitikájában, hiszen ezek a legfontosabb tényezők az európai régiók versenyképessége és gazdasági fellendülése szempontjából. Magyar oldalról a Csongrád Megyei Önkormányzat és az ELI-HU Nonprofit Kft, mellettük pedig öt további nemzetközi projektpartner Olaszországból, Írországból, Szlovéniából és Spanyolországból valósítják meg a TRINNO elnevezésű projektet, amely az "Üzleti ökoszisztéma a tradíció és innováció jegyében" címet viseli.

A projekt célja, hogy meghatározza a résztvevő régiók üzleti ökoszisztémájának kialakításához szükséges komponenseket, amelyek előmozdítják a digitális innovációt a hagyományos szektorokban, elősegítve ezek hazai adaptálását, fejlesztését. A megvalósítás jelen szakaszában a piaci szereplők egy online konzultáció keretében elmondhatják véleményüket a vállalkozásfejlesztés és a vállalati életciklusok vonatkozásában a jelenlegi támogató környezetről, annak elemeiről, amelyek megléte vagy hiánya döntően befolyásolhatja egy-egy vállalkozás életpályáját. A konzultáció magyar nyelven

ITT

érhető el január 20-a és február 20-a között. Az 5 éves projekt (2016. április és 2021. március között) az INTERREG Europe program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával valósul meg.

trinno_logo2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.