Közélet

Meghalt Klapka György üzletember

Meghalt Klapka György üzletember

2017. január 5., csütörtök
Meghalt Klapka György üzletember

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Klapka György - közölték az üzletember Facebook-oldalán csütörtökön. A halálesetről szerdán este a Blikk számolt be először.

Klapka György

közösségi oldalán úgy fogalmaztak: szeretettel gondolnak hosszú, eseménydús életére és tiszteletet érdemlő jellemére. "Örökké szívünkben él" - tették hozzá. A Blikk úgy tudja, hogy Klapka György ugyanabban a villában veszítette életét, ahol korábban volt felesége,

Mary Zsuzsi

is elhunyt. Az MTI Ki kicsoda életrajzi lexikona szerint az üzletember 1928. december 24-én született Budapesten, a Színművészeti Főiskolán tanult, majd balettozni kezdett, fellépett a budapesti varietében és külföldön is. A hatvanas években a Német Szövetségi Köztársaságban dolgozott. Keletnémeteket is szöktetett át a határon, ezért halálra ítélték a Német Demokratikus Köztársaságban (NDK). A rendszerváltást követően kezdett el régiségkereskedelemmel foglalkozni, a Vámház körút 9. alatti üzlete országszerte híres volt egyedi reklámjai miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.