Sport

Labdarúgás: kikapott azeri ellenfelétől a Szeged-Grosics

Labdarúgás: kikapott azeri ellenfelétől a Szeged-Grosics

2017. január 27., péntek
Labdarúgás: kikapott azeri ellenfelétől a Szeged-Grosics
szeged_2011_sabail_

Második törökországi edzőmérkőzését elveszítette a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely az azerbajdzsáni másodosztályú FC Sabail ellen tesztelt Belekben.

Napi három edzéssel készül a törökországi Belekben végzett edzőtábor alatt a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely lejátszotta második edzőmérkőzését is az edzőtábor folyamán. Az azeri másodosztályú FC Sabail ellenében Zádori Krisztián fejesével szerezte meg a vezetést a Szeged-Grosics, azonban a szünet után az azeri együttes előbb büntetőből egyenlített, majd a vezetést is megszerezte - Klausz László együttese ugyan Andorka Péter és Balogh Gusztáv révén még betalálhatott volna, de kimaradtak a lehetőségek, így 2-1-re nyertek az azeriak - írja a

klub honlapja

. A pénteki három edzést követően szombaton a román Pandurii ellen lép pályára a Szeged 2011-Grosics Akadémia.

Felkészülési mérkőzésen

Szeged 2011-Grosics Akadémia - FC Sabail 1-2 (1-0)

Belek.

Szeged-Grosics:

Szántai - Achim, Zabari, Farkas M., Jagodics, Tóth, Zádori, Germán, Király, Horváth, Molnár J. Csere: Szemerédi, Molnár P. (kapusok), Mészáros, Povázsai, Balogh, Geiger, Andorka, Farkas A., Coroian, Kasuba.

Vezetőedző:

Klausz László.

Gól:

Zádori ill. Abbasov, Səfiyaroğlu. Klausz László:

"Nem azt tapasztaltam, amit a Medgyes ellen. Tény, hogy nagy a tempó, a két hetes, sok futást tartalmazó időszak után a napi három edzést követően nehéz felpörögni a meccsre, de mindenkinek meg kell értenie, hogy minden egyes meccs fontos. Látszott a tompaság, de a mentális erő fejlesztéséhez fontos, hogy ilyenkor is jöjjön elő a győzni akarás, ezt viszont ezúttal nem láttam mindenkin."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.