Sport

Labdarúgás: egygólos vereséggel kezdett a Szeged-Grosics Törökországban

Labdarúgás: egygólos vereséggel kezdett a Szeged-Grosics Törökországban

2017. január 24., kedd
Labdarúgás: egygólos vereséggel kezdett a Szeged-Grosics Törökországban
dscn0379

Első törökországi edzőmérkőzésén nem az eredeti programban szereplő azeri ellenfél, hanem a román élvonal harmadik helyezettje, a CS Gaz Metan Medias ellen lépett pályára a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely egy góllal kapott ki román ellenfelétől.

Tekintve, hogy a Szeged 2011-Grosics Akadémia vezetőedzőjének, Klausz Lászlónak az volt a kérése, hogy amennyiben van rá mód, akkor egy, az eredetileg lefixált, azeri ellenfélnél erősebb csapattal játszhassanak tanítványai. Nos, a szervezőknek sikerült ezt megoldaniuk, így a Szeged-Grosics a román élvonal harmadik helyén álló CS Gaz Metan Medias ellen léphetett pályára. - írja a

csapat honlapja

. A felforgatott összeállításban pályára lépett szegedi együttes, 10-12 fokban játszhatott a brazil légiósokkal felálló román ellenfele ellen, egy alkalommal, Zádori Krisztián lehetőségénél a kapufát is eltalálta a Szeged-Grosics, amely azonban gólt nem tudott szerezni, így végül az egyetlen találatot jegyző román együttes megnyerte a találkozót. A tervek szerint a Szeged 2011-Grosics Akadémia legközelebb január 26-án az azeri FC Sabail csapatával játszik Belekben.

Felkészülési mérkőzésen

Szeged 2011-Grosics Akadémia - CS Gaz Metan Medias 0-1

Szeged-Grosics:

Szántai - Kasuba, Achim, Tóth, Jagodics, Mészáros, Povázsai, Coroian, Király, Andorka, Farkas A. Cserék: Molnár P., Szemerédi, (kapusok), Molnár J., Farkas M., Germán, Horváth, Geiger, Zabari, Zádori).

Vezetőedző:

Klausz László. Klausz László:

"Ideális meccset játszottunk, ez a találkozó sokat segített a felkészülésben. Elégedett voltam, mert egy összekevert csapat jó képet mutatott magáról erős ellenféllel szemben. Mindenkinél rendben volt a hozzáállás, de külön örülök a fiatalok játékának, illetve annak, hogy a csatárként most bemutatkozó Farkas Aurél pozitív benyomást tett rám."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.