Kosárlabda: harapós ellenfél érkezik Vásárhelyre

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kosarsuli50

A listavezető MEAFC-ot legyőző Eger érkezik szombaton 18 órakor a Hódtói Sportcsarnokba. A Kosársuli fordított előjellel várja az összecsapást, a gárda kedden Nyíregyházán szenvedett vereséget Hepp-kupa negyeddöntőn. Kérdés, hogy az utóbbi időszakban nehéz derbiken fellépő, a nyírségiek ellen igencsak fáradtan pattogtató gárdának sikerül-e megújulni hétvégére.

A Heves megyeiekre nem csak a Miskolc elleni produkciójuk miatt kell odafigyelni, hiszen mint emlékezhetünk rá ősszel a kék-sárgákat is igencsak megszorongatták, Tóth Zoltán vezérletével. Jelenleg a nyolcadik helyen tanyáznak, mi igencsak csalós, mert mindössze két győzelemre vannak a 4-5. pozíciótól. Ráadásul már le tudták győzni a Nyíregyházát is, igaz győzelmeiket főként hazai környezetben zsebelték be.

A második helyezett Vásárhely is mindössze egy-két győzelemre van a 4-5. pozíciótól, igaz azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy felülről, a második helyről szemléli üldözőit. Utasi Gábor legénységének azonban mindenképpen győznie kell szombat este, ha biztos távolságban akarnak maradni az igencsak szoros mezőnytől. Az elmúlt időszak történéseit figyelembe véve szinte biztos, hogy egy őrült tél végi, tavaszi időszak következik, ahol borulhat az eddigi rangsor. Emiatt minden sikernek hatványozott értéke van már most is. Ahhoz, hogy a Csongrád megyei együttes sikerrel vegye a következő időszak akadályait elengedhetetlen lenne, hogy az utóbbi hetekben kiegyensúlyozottan teljesítő, és a többiek közül kiemelkedő Szabó Péter mellett mások is tartósan jól muzsikáljanak.

A Vásárhelyi Kosársuli – EKE Eger KOK NBI B csoportos bajnoki mérkőzés január 21-én 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A találkozóra az MMBF Földgáztároló Zrt. támogatásának köszönhetően a belépés ingyenes.

Előző sztori

Épületeit korszerűsíti a Csongrád Megyei Kormányhivatal + FOTÓK

Következő sztori

Öttömösön, Pusztamérgesen és Zsombón várják a véradókat a jövő héten