Sport

Kosárlabda: a Hepp-kupa négyes döntője a tét a Kosársuli nyíregyházi vendégjátékán

Kosárlabda: a Hepp-kupa négyes döntője a tét a Kosársuli nyíregyházi vendégjátékán

2017. január 16., hétfő
Kosárlabda: a Hepp-kupa négyes döntője a tét a Kosársuli nyíregyházi vendégjátékán
kosarsuli47

Újabb nehéz mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, Utasi Gábor csapata épp hogy kipihente a Tiszaújváros elleni, pénteki utolsó percekben megnyert rangadó fáradalmait, kedden már a Hepp-kupa négyes döntőért játszik Nyíregyházán.

A két együttesnek egészen friss élményei vannak egymásról, hiszen december közepén a Csongrád megyei városban csaptak össze bajnokin. Akkor a Kosársuli a vártnál könnyebben zsebelte be a győzelmét. A kék-sárgák ennek ellenére nem számíthatnak könnyű meccsre, igaz a gárdának extra-motivaciót adhat, hogy megismételve a két évvel ezelőtti eredményüket bejussanak a final four-ba, sőt akár akkori bronz érmüket fényesebbre cseréljék. A Nyíregyházát a vártnál rosszabb bajnoki szereplése ellenére sem szabad alulbecsülni. A Blue Sharks-nak erős ellenfeleken kellett átlépnie ahhoz, hogy a legjobb nyolc közé jusson. A Debrecen NB II-es együttese mellett az Eger és a Baja volt az ellenfelük, a bajnoki idényben pedig az idén nem túl jól muzsikáló, de jó erőkből álló Békés csarnokában diadalmaskodtak múlt szombaton. A Vásárhelynek ezután sem lesz sok ideje a pihenésre, mivel a héten még a bajnokságban is lesz egy találkozója. Szombaton 18 órakor az Eger látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.