Kosárlabda: a Hepp-kupa négyes döntője a tét a Kosársuli nyíregyházi vendégjátékán

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kosarsuli47

Újabb nehéz mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, Utasi Gábor csapata épp hogy kipihente a Tiszaújváros elleni, pénteki utolsó percekben megnyert rangadó fáradalmait, kedden már a Hepp-kupa négyes döntőért játszik Nyíregyházán.

A két együttesnek egészen friss élményei vannak egymásról, hiszen december közepén a Csongrád megyei városban csaptak össze bajnokin. Akkor a Kosársuli a vártnál könnyebben zsebelte be a győzelmét. A kék-sárgák ennek ellenére nem számíthatnak könnyű meccsre, igaz a gárdának extra-motivaciót adhat, hogy megismételve a két évvel ezelőtti eredményüket bejussanak a final four-ba, sőt akár akkori bronz érmüket fényesebbre cseréljék.

A Nyíregyházát a vártnál rosszabb bajnoki szereplése ellenére sem szabad alulbecsülni. A Blue Sharks-nak erős ellenfeleken kellett átlépnie ahhoz, hogy a legjobb nyolc közé jusson. A Debrecen NB II-es együttese mellett az Eger és a Baja volt az ellenfelük, a bajnoki idényben pedig az idén nem túl jól muzsikáló, de jó erőkből álló Békés csarnokában diadalmaskodtak múlt szombaton.

A Vásárhelynek ezután sem lesz sok ideje a pihenésre, mivel a héten még a bajnokságban is lesz egy találkozója. Szombaton 18 órakor az Eger látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

Default thumbnail
Előző sztori

A Gál Ferenc Főiskola veszi át a gyulai egészségügyi felsőfokú képzést

Default thumbnail
Következő sztori

FM: eredményesen zárult a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés

Legutóbbi hasonló cikkek