Bulvár

Tizenöt tonna állateledelt gyűjtöttek a Szeged Szépe döntős lányai

Tizenöt tonna állateledelt gyűjtöttek a Szeged Szépe döntős lányai

2016. december 9., péntek
Tizenöt tonna állateledelt gyűjtöttek a Szeged Szépe döntős lányai
szeged_szepe_allateledel002kf

Negyven raklapnyi, összesen 15 tonna minőségi állateledelt gyűjtöttek a Szeged Szépe döntős lányai. Az adományból a Tappancs Alapítvány védencei és a Szegedi Vadaspark lakói részesültek.

Ekkora mennyiségű állateledelt

Gera Gábor

főszervező szerint még sosem gyűjtöttek állatalapítványoknak. A Szeged Szépe döntős lányai, akik már minden erővel a szombat esti koronázásra készülnek, 15 tonna minőségi eledelt gyűjtöttek a Tappancs Alapítványnak és a Szegedi Vadasparknak, hozzájárulva ezzel a téli etetéshez. A Tappancs menhelyén 200 négylábú mindennapi etetését biztosítják ezzel a mennyiséggel, míg az állatkert a fajmentő programban tudja hasznosítani az adományt - tudtuk meg a főszervezőtől. Ebben az évszakban kimondottan nagy szükség van az ilyen jellegű felajánlásokra, melyben a Szeged Szépe segítségére volt a Printker Office Land Zrt., valamint a szegedi CE Glass vállalat. A Szeged Szépe gálaestre szombat 19 órakor kerül sor az IH Rendezvényközpontban, a fellépőkről és a zsűriről részletesebben korábbi cikkünkben,

ITT

olvashatnak. A Szeged Szépe lányai egyéb társadalmi projektekben is részt vesznek: az Ágota Alapítvánnyal kapcsolatban álló gyerekeknek és családoknak minden évben közös palacsintázást szerveznek, illetve kampányaikkal felhívják a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.