Bulvár

Öngyilkos lett két, életfogytiglanra ítélt rab a szegedi börtönben (FRISSÍTVE)

Öngyilkos lett két, életfogytiglanra ítélt rab a szegedi börtönben (FRISSÍTVE)

2016. december 5., hétfő
Öngyilkos lett két, életfogytiglanra ítélt rab a szegedi börtönben (FRISSÍTVE)
csillagborton_gs

Öngyilkosságot követett el két, emberölésért életfogytig tartó jogerős szabadságvesztésre ítélt fogvatartott a Szegedi Fegyház és Börtönben hétfőn - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) az MTI-vel.

A delmagyar.hu értesülése szerint az egyik öngyilkosságot elkövető férfi a balástyai rémként ismertté vált

Sz. Zoltán

, a másik a családtagjaival végző, szeged-gyálaréti

M. Viktor Gábor

volt. A BvOP közleménye szerint az egy zárkában elhelyezett férfiak felakasztották magukat. A büntetés-végrehajtási intézet személyzetének azonnali és szakszerű segítségnyújtása ellenére a fogvatartottak életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség az ügyészség bevonásával folytatott helyszíni vizsgálat során az idegenkezűséget kizárta. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot indított az eset körülményeinek teljes körű tisztázásáért.

Szabó Zoltánt

négy nő megölése miatt 2004 szeptemberében sújtotta tényleges életfogytig tartó szabadságvesztéssel a Szegedi Ítélőtábla.

Miklósi Viktor Gábort

nagymamája, élettársa és kilenc hónapos kisfia meggyilkolása miatt ítélte 2010-ben szintén tényleges életfogytiglanra a táblabíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.