Közélet

Mintegy 41 ezer cipősdoboz ajándék gyűlt össze

Mintegy 41 ezer cipősdoboz ajándék gyűlt össze

2016. december 23., péntek
Mintegy 41 ezer cipősdoboz ajándék gyűlt össze
ajandek3

Mintegy 41 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze idén a jótékonysági programot tizenhárom éve életre hívó Baptista Szeretetszolgálat.

Az ajándékcsomagokat az adventi időszakban mintegy 200 gyűjtőponton várták, hogy még karácsony előtt eljuttathassák a rászoruló gyerekeknek, nevelőotthonokban lakóknak, mélyszegénységben élőknek, vagy például Böjte Csaba ferences rendi szerzetes árvaházában nevelkedőknek, akik december 17-én mintegy kétezer csomagot kaptak az erdélyi Parajdon. A kedvezményezettek között voltak még a mélyszegénységben élő roma nagycsaládosok, a sok gyermeket nevelő katonacsaládok is - tájékoztatta a szeretetszolgálat pénteken az MTI-t. A népszerű Cipősdoboz Akció központi bázisa idén is a budapesti Deák téren található Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, és már második évben volt elérhető a csomagkövetés, vagyis a felajánlók egy része nyomon követhette, melyik településre kerül az általa elkészített ajándék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.