Sport

Labdarúgás: szerződést bontott középpályásával a Szeged-Grosics

Labdarúgás: szerződést bontott középpályásával a Szeged-Grosics

2016. december 13., kedd
Labdarúgás: szerződést bontott középpályásával a Szeged-Grosics
szeged_2011_balmazujvaros53_gs

Felbontották a Szeged 2011-Grosics Akadémia középpályásnak, Ivancsics Gellértnek szerződését, így a szezon közben érkezett középpályás már nem tagja a gárda keretének - írja a Nemzeti Sport Online.

Ahogy arról a

Nemzeti Sport Online beszámol

, távozik a Szeged 2011-Grosics Akadémiától

Ivancsics Gellért

: az augusztus végén szerződtetett, korábban az NB I-ben 162 meccsen pályára lépett középpályás szerződését felbontották. Az ezt megelőzően Siófokon szerepelt futballista öt bajnokin, és a Hévíz elleni Magyar Kupa mérkőzésen lépett pályára az együttesben, összesen 286 percet töltött pályán, ám a legutóbbi öt bajnokin a keretben sem volt. Ezt megerősíti a klub honlapjának közleménye is, amely

úgy fogalmaz

: a több játéklehetőség reményében válnak szét a klub és a játékos útjai. A Szeged 2011-Grosics Akadémia a tavaszi folytatást a nyolcadik helyről várhatja a másodosztályban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.