Bulvár

Kigyulladt egy lakás Szentesen

Kigyulladt egy lakás Szentesen

2016. december 6., kedd
Kigyulladt egy lakás Szentesen

Egy ember megsérült, a tűzoltók egy gázpalackot is kivittek az épületből - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy ember füstmérgezést szenvedett, amikor kigyulladt egy szentesi lakás hétfőn délután. Egy húsz négyzetméteres helyiség égett, a tűzhöz a szentesi és a csongrádi tűzoltók négy egységét riasztották. A tűz az elektromos hálózatot is megrongálta, ezért a főügyelet értesítette az áramszolgáltató munkatársait is. A tűzoltók egy gázpalackot is kivittek az épületből. A mentőszolgálat az egyik lakót enyhe füstmérgezés tüneteivel szállította kórházba. Az anyagi kár ötmillió forint. A gyalogosok forgalmát is veszélyeztette az a faág, amely hétfőn délután hasadt le Makón, a Hédervári utcában. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével végezte el a műszaki mentést. Személyi sérülés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.