Kézilabda: simán nyert a MOL-Pick Szeged Balatonfüreden

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_cegled14_gs

A Csurgóhoz hasonlóan a Balatonfüred is csak a mérkőzés első negyedében tudta tartani a lépést Juan Carlos Pastor csapatával, akik sima győzelmet arattak a Balaton-parton.

A tabella ötödik helyén tanyázó Balatonfüredhez látogatott a Pick Szeged a K&H Bank liga tizenharmadik fordulójában. Bóka Bendegúz játékára továbbra sem számíthatott Juan Carlos Pastor, de ettől eltekintve a legjobb csapatát küldhette pályára a spanyol tréner. Az első percekben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a hazaiaknál Yuri Semenov szállította a gólokat, az első három balatonfüredi találatot ő szerezte. Szegedi oldalon megoszlottak a gólok, Gorbok, Sostaric és Buntic is vállalt magára az első percekben. 7-7-es állásnál jelzett utoljára döntetlent az eredményjelző, ezután meglépett a vendég csapat, öt gólt szereztek Sostaricék balatonfüredi válasz nélkül. A félidőre hétgólos szegedi előnnyel vonulhattak a csapatok.

Az összecsapás egyébként kemény csatát hozott, jól jelzi ezt, hogy a csapatok összesen húsz perc kiállítást szorgoskodtak össze. A Picknél ki kell emelni az orosz légiós Gorbokot, aki hat góljával a legeredményesebb szegedi volt ma, de jellemzően jól elolszlottak a szerzett gólok a Picknél. A második félidőben aztán tovább nőtt a különbség a felek között és végül tizenkét góllal, 33-21-re, a vártnál talán simábban hozta a kötelező győzelmet a Szeged.

K&H férfi kézilabda liga, 13. forduló

Balatonfüredi KSE – MOL-Pick Szeged 21-33 (9-16)
Balatonfüred, Balaton Szabadidő Központ, 600 néző. Vezette: Bócz László, Weidemann Viktor.
Balatonfüred: Fazekas – Gábori 1, Kasparek 3, Semenov 3, Kemény 3, Győri 4/4, Varsandán. Csere: Ristanovic (kapus), Debreczeni 3, Gerdán, Németh 1, Ivanovic 1, Petrovski 1, Vasvári. Vezetőedző: Csoknyai István.
MOL-Pick Szeged: Sego – Pedro 2, Buntic 3, Skube 3, Bánhidi 2, Thiagus Petrus 1, Källman 2. Csere: Sierra (kapus), Gorbok 6, Sostaric 2, Gaber 1, Bodó 4, Balogh 3/3, Zubai 1, Obranovic 3, Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 10, ill. 10 perc.
Hétméteres: 6/4, ill. 4/3

Default thumbnail
Előző sztori

Csokibotrány tartja lázban Horvátországot és Szerbiát

Következő sztori

Gyermekkórházban járt a Bohócdoktor Mikulás

Legutóbbi hasonló cikkek