Sport

Kézilabda: Nyíradonyban szerezte meg első pontjait a KSZSE

Kézilabda: Nyíradonyban szerezte meg első pontjait a KSZSE

2016. december 12., hétfő
Kézilabda: Nyíradonyban szerezte meg első pontjait a KSZSE
szkkse_kszse17_gs

Igazi alsóházi rangadóra utazott a KSZSE Nyíradonyba az első győzelem megszerzése reményében, ami végül sikerült is a szegedi lányoknak.

Idegesen kezdték a csapatok a mérkőzést, a szegedi lányok hármas emberelőnybe is kerültek, amit nem sikerült kihasználni, de a félidő közepére kétgólos előnyt sikerült kiharcolni (4-6). Ezután hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, a félidő döntetlennel zárult. A második játékrész jelentős részében a hazaiak irányítottak és az 52. percre négygólos előnyt szereztek. Időkérés után nagy lendületet vettek a szegedi lányok és huszáros hajrával megfordították az állást egy 7-1 es szériával, így idegenben szerezték meg az első pontjaikat.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 13. forduló

Nyíradony VVTK- Kézilabda Szeged SE 25:27 (13:13)

Nyíradony, 80 néző, vezette: Medve Róbert, Tarnavölgyi Gergely.

KSZSE:

Fodor - KOZMA 4, Velky 2, Lukács 1/1, LEHMANN-DOBÓ 3, MÉZES 10/4 FARKAS 5. Csere: ARADI, Kürti (kapusok), Szeder, Nagy 1, Csoknyai 1, Czifra, Papp.

Edző:

Dr. Serfőző Zsolt

Kiállítások:

8 ill. 8 perc.

Hétméteresek:

3/2, ill. 5/5. Dr. Serfőző Zsolt:

"Örülünk a nagyon fontos győzelemnek, remélem a tavaszi szezonban sikeresebbek leszünk."

A junior mérkőzésen

Nyíradony VVTK- Kézilabda Szeged SE 26:30 (9:14)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.