Sport

Kézilabda: hibátlanul zárták az évet az FKSE csapatai

Kézilabda: hibátlanul zárták az évet az FKSE csapatai

2016. december 5., hétfő
Kézilabda: hibátlanul zárták az évet az FKSE csapatai
szs_noi_kezilabda

Mind a négy NB-s csapata pályára lépett vasárnap az FKSE-nek és mind a négy győztesen hagyta el a pályát.

A junior lányok hozták a kötelezőt, a tabella utolsó helyezettje ellen arattak magabiztos győzelmet. A felnőtt női csapat még nagyobb különbséggel nyert, így a két alakulat között tíz pontra nőtt a különbség. Történt egy sajnálatos sérülés is a találkozó végén,

Faragó Fanni

ujja két helyen eltört egy olyan esetnél, ahol a játékvezetők se hetest, se kiállítást nem ítéltek 10 másodperccel a meccs vége előtt. A felnőtt férfi csapat kiheverte a Fradi elleni vereséget és az ózdi pontvesztést, esélyeshez méltóan nyerte meg idei utolsó hazai meccsét. A találkozó előtt köszöntötte a publikum a születésnapját ünneplő

Simon Bencét

, aki ezt azonnal két góllal hálálta meg. Nagyon jól védekezett az Algyő, rengeteg labdát szereztek, s ha mégis átment a vendég alakulat a védvonalon, ott volt

Kiss Olivér

. A kapusokkal a második félidőben sem volt gond, Olivér unokaöccse,

Gera Pál

is kiváló produkciót mutatott be.

Dankó Ervin

, az utóbbi időkben sokat játszó és kiválóan teljesítő

Velky Péter

kivételével mindenkit pályára küldött, s ezt a játékosai meg is hálálták. A junior fiúk zárták a sort a nap legnagyobb különbségű sikerével, de papíron nekik volt a legkönnyebb dolguk.

Teimel Dániel

kivételével az összes pályára lépő játékos betalált az ellenfele kapujába.

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport, 10. forduló

FKSE-Szeghalmi NKC 35-20 (16-9)

Algyő 150 néző, vezette: Papp, Tarr.

FKSE:

DÁVID D: - Gercsó 5/3, DÁVID ZS. 6, DANKÓ 6/2, Vér 4, Alföldi 2, Gombos 3. Csere: Almási (kapus), Sándor L. 1/1, Sándor P., Fejes 2, Réti 1, CSÁNYI 3/1, Draxler, Reigl 1, Faragó 1.

Edző:

Arany Zoltán

Kiállítások:

4 ill. 8 perc.

Hétméteresek:

9/7 ill. 2/2. Arany Zoltán:

"Nehezebb mérkőzésre számítottunk, de ma nagyon jól játszott a csapat, s így van esélyünk arra, hogy a dobogón teleljünk, igaz ehhez a Lajosmizsének veszítenie kell Gyomaendrődön. Tavaszra két riválisunk is hozzánk jön (Makó, Lajosmizse), ha jól teljesítünk az ezüstérem is elérhető, ha nem negyedik-ötödik helyen zárjuk az első NB II-es évünket."

A juniorok mérkőzésén

FKSE-Szeghalmi NKC 27-15 (11-9)

Algyő 100 néző, vezette: Papp, Tarr.

FKSE:

SZABADKAI- FEJES 2, Korom 1, Rabi 1, BENÁK 4/2, SÁNDOR P. 12, SÁNDOR L. 3. Csere: Koncz(kapus), SÁVAI 2/1, Kabók 1/1, Ágoston, Terbe 1/1.

Edző:

Almási Dóra

Kiállítások:

4 ill 10 perc.

Hétméteresek:

7/5 ill. 3/3.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 11. forduló

ContiTech FKSE-Algyő- Balassagyarmati Kábel SE 29-19 (16-8)

Algyő 200 néző, cezette: Kovács, Wenzel.

FKSE-Algyő:

KISS O.- BÉLECZKI 4, Vadkerti 1, SIMON 4, VALACZKAI 4, RAFFAI, TÓTH 3. Csere: GERA (kapus), Kocsis 3/1, Gazsó 3, Horvácki 2, Herbert 2, Teimel, Ambrus 1, Szélpál 2.

Edző:

Dankó Ervin.

Kiállítások:

0 ill. 10 perc.

Hétméteresek:

2/1 ill. 3/2. Dankó Ervin:

"Nagyon boldog vagyok nem csak a győzelem, hanem a mutatott játék miatt is. Már a múlt héten is éreztem, hogy jövünk ki a „gödörből” és ez a siker nagyon kellet,t a Kecskemét elleni idegenbeli idényzáró előtt. Már a meccs utáni összeállásnál mondtam a srácoknak, hogy tavaly éreztem ilyennek a győzelem ízét, gratulálok Nekik igazi csapatmunka volt, mindenki hozzátette a magáét."

A juniorok mérkőzésén

ContiTech FKSE-Algyő- Balassagyarmati Kábel SE 46-26 (24-14)

Algyő, 50 néző, vezette Somodi, Újhelyi.

FKSE:

Dani, Stavri (kapusok) Engi 8/1, Petrás 8/1, Szőnyi 8/1, Kocsárdi 5/2, Szécsi 5, Varga D., Varga I. 4-4, Miklós 2, Pap 1/1, Tóth 1, Teimel. Edző: Prislinger Tibor.

Kiállítások:

4. ill. 12 perc

Hétméteresek:

7/6 ill. 2/1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.