Bulvár

Kazánház égett Hódmezővásárhelyen, autó borult árokba Sándorfalvánál

Kazánház égett Hódmezővásárhelyen, autó borult árokba Sándorfalvánál

2016. december 19., hétfő
Kazánház égett Hódmezővásárhelyen, autó borult árokba Sándorfalvánál
Tûzoltóautókat adtak át Budapesten

Több helyre is riasztották a tűzoltókat hétvégén, Hódmezővásárhelyen egy kazánház gyulladt ki, Sándorfalvánál pedig egy autó borult az árokba.

Egy személyautó motor-és utastere égett szombaton délelőtt Hódmezővásárhelyen. A Makói országútra riasztották az egységeket. A tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat, senki sem sérült meg. Egy személyautó borult árokba Szeged és Sándorfalva között, a 4519-es számú főúton. A szegedi tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. Az autó sofőrjét a mentőszolgálat kórházba szállította. Szén-monoxid-mérgezés történt szombaton délután Szentesen, a Rákóczi Ferenc utcában. A szentesi tűzoltók műszerei is kimutatták a mérges gáz jelenlétét. A mentőszolgálat egy embert a mérgezés enyhe tüneteivel szállított kórházba. Egy kétszintes családi ház melléképülete borult lángba vasárnap délelőtt Hódmezővásárhelyen. A város hivatásos tűzoltói az oltást több vízsugárral kezdték meg, a mentés közben egy acetilén-és egy oxigénpalackot is kivittek az épületből. A palackok hűtését és hőkamerás vizsgálatát azonnal megkezdték. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek át a főépületre, személyi sérülés sem történt. Két személyautó ütközött vasárnap délután Hódmezővásárhelyen, a Szántó Kovács János utcában. Személyi sérülés nem történt, de a roncsok akadályozták a közút forgalmát. A hódmezővásárhelyi tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.