Bulvár

Hollandiában fogtak el egy magyar rablót

Hollandiában fogtak el egy magyar rablót

2016. december 13., kedd
Hollandiában fogtak el egy magyar rablót

Hollandiában fogtak el egy magyar férfit, akit többrendbeli, minősített rablás elkövetése miatt köröztek - közölte a rendőrség kedden honlapján.

A közlemény szerint a 42 éves

T. Tamás

és társai rendőrnek adták ki magukat, és így jutottak be olyan emberek lakásába, akikről feltételezték, hogy otthonaikban nagyobb értékeket tartanak. A férfit januárban a Fővárosi Ítélőtábla tíz év szabadságvesztésre ítélte, az elítélt azonban nem kezdte meg a büntetés letöltését, ismeretlen helyre távozott, ezért országos, majd európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. A magyar nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy a körözött Hollandiában bujkál, így kapcsolatba léptek a holland rendőrséggel. A Breda városában tetoválóként dolgozó férfit egy tetováló- és borbélyüzletben vették őrizetbe, átadásáról később döntenek - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.