/

Előzetes letartóztatásban a szerb kábítószercsempész

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a szerb férfinak, aki 2016. december 18-án kannabiszt hozott be az ország területére.

A gyanú szerint az elkövető december 18-án, a kora esti órákban, a Szerb Köztársaság felől lépett be Magyarország területére, a röszkei határátkelőnél. A férfi az általa vezetett személygépkocsiba több csomag kannabiszt rejtett, a kábítószer mennyisége mintegy bruttó kilenc gramm volt.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a jelentős mennyiségű kábítószerre az országba behozatallal elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt folyamatban lévő nyomozásban a gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta, szökés, elrejtőzés veszélye, valamint annak a veszélye miatt, hogy szabadlábon hagyása esetén a gyanúsított bizonyítékok elrejtésében közreműködne.

A Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően egy hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, a végzéssel szemben a gyanúsított és a védő fellebbezést jelentett be, így a végzés nem jogerős.

Default thumbnail
Előző sztori

Áder Jánost jelöli a Fidesz államfőnek

Default thumbnail
Következő sztori

A végéhez közeledik a kormányhivatal nyolc épületét érintő energetikai beruházás

Legutóbbi hasonló cikkek