Bulvár

A mellrák elleni küzdelemre hívják fel a figyelmet a Szeged Szépe döntősei

A mellrák elleni küzdelemre hívják fel a figyelmet a Szeged Szépe döntősei

2016. december 8., csütörtök
A mellrák elleni küzdelemre hívják fel a figyelmet a Szeged Szépe döntősei
szeged_szepe_mellrak_kuzdelem

A szűrővizsgálatok fontosságára és a daganatos betegség veszélyeire hívják fel a figyelmet a Szeged Szépe döntősei, akik ezzel együtt már gőzerővel készülnek a szombati gálaestre is. Hétvégén megkoronázzák Szeged legszebb lányát.

A Szeged Szépe döntős lányok idén is egy fantasztikus tánckoreográfiával nyitják a december 10-ei gálát az IH Rendezvényközpontban. A lányokat a Dolce Dance és Pálinkó Lujza Tánciskola készíti fel, a divatbemutatóra pedig a My77 és Kathia Dobo ruhakollekcióikat viselik majd. A Szeged Szépe szépségkirálynő-választás gálaestje immár a kilencedik alkalom a verseny életében, ahol egyetlen este dől el: kinek a fejére kerül 2016-ban a korona. Az est folyamán fellép a TV2 „Ének Iskolája” és a Super TV2-n jelenleg is futó „Sztárban sztár +1 kicsi” műsorából ismert

Tabatabai Nejad Flóra

, illetve az X-faktorból megismert, és a Dunakanyar Hangja első helyezettje:

Ancsányi Ivett

. A gálán

Matuska Tímea

is énekelni fog. A zsűriben közismert, szakmájukban elismert és társadalmilag hiteles személyeket látnak vendégül. A hölgyeket minden zsűriző saját meglátása alapján, azonos szempontok figyelembevételével fog pontozni, mint minden évben, 100 százalékosan tiszta versenyben mérettetik meg magukat a lányok. A zsűriben helyet foglal: Kulcsár Edina, a Miss World Hungary 2014 Szépségkirálynő, a Miss World 2014-es Világverseny I. Udvarhölgye, az Education Kulcsár alapítója; Pálinkó Lujza versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozóbírója, az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorában zsűrizett és saját névvel tánciskolát is alapított 2002-ben; Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója; valamint Hódi Pamela modell, a M77 reklámarca. Műsorvezetők lesznek: Berki Krisztián és Czibolya Nikolett, a 2013-as Szeged Szépe nyertese. A gála

Facebook-eseménye

itt érhető el.

szeged_szepe_mellrak

A Szeged Szépe lányai ezúttal is egy fontos ügy mellé állnak: a mellrák elleni küzdelemre, a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára hívják fel a figyelmet.

Gera Gábor

főszervezőtől megtudtuk, a versenyt megelőző kampányaikkal hangsúlyozzák, időben kiszűrhetők a daganatos betegségek, amennyiben a szűrővizsgálatok rendszeresek. Személyes aktivitásukkal, figyelemfelkeltő rendezvényeikkel, online megjelenéseikkel úgy látják, megszólító kampányaik hatékonyak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.