//

8 kiló marihuánagyanús anyagot találtak Röszkén

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Marihuanaultetveny-1024x768

A NAV pénzügyőrei átadták a koszovói sofőrt a rendőrség munkatársainak, és az ügyben feljelentést tettek.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 8 kg marihuánagyanús anyagot találtak egy német rendszámú személygépjárműben Röszkén. A kábítószergyanús anyagot, valamint a koszovói sofőrt a rendőrség munkatársainak átadták és az ügyben feljelentést tettek – tájékoztatta kedden a SZEGEDma.hu-t Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes, sajtóreferens.

A pénzügyőrök egy német rendszámú Volkswagen Golf típusú személygépjárművet és annak koszovói állampolgárságú sofőrét ellenőrizték a röszkei határkirendeltségen. A férfi elmondta, hogy bejelenteni való árut nem visz magával, azonban zavart viselkedése miatt a pénzügyőrök tételes vizsgálatra félreállították.

A különös viselkedés okára gyorsan fény derült, hiszen a jármű hátsó üléseinél lévő jobb és baloldali oldalkárpitok mögül több téglatest formájú, ezüst színű csomagból összesen több mint 8 kg marihuánagyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök a megközelítőleg 20 millió forint fekete piaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető koszovói férfit feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak – zárta közleményét.

Default thumbnail
Előző sztori

Donald Trump kiosztotta az ENSZ-t

Default thumbnail
Következő sztori

Ételt oszt szerdán az Anna-kútnál a Boldogságfalva Alapítvány

Legutóbbi hasonló cikkek