Bulvár

Vádat emeltek az édesanyját fenyegető férfival szemben

Vádat emeltek az édesanyját fenyegető férfival szemben

2016. november 25., péntek
Vádat emeltek az édesanyját fenyegető férfival szemben
biro_birosag_per_itelet

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki édesanyját 2015-ben és 2016-ban rendszeres fenyegette és egy alkalommal pofon ütötte azért, hogy az édesanyja a részére pénzt adjon.

A vádirat szerint a vádlott édesanyjával egy lakásban élt, jövedelemmel nem rendelkezett. Az elkövető 2015. novembere és 2016. márciusa, valamint 2016. májusa és augusztusa között rendszeresen pénzt követelt az édesanyjától. A vádlott megfenyegette a sértettet, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor megveri, egy alkalommal pedig pofon is ütötte, valamint az ágyra lökte. A sértett a fenyegetés és erőszak hatására naponta legfeljebb 5.000 forintot, összesen mintegy 250.000 forintot adott át a vádlottnak. A vádlott 2016. júliusában az alvó édesanyjától megszerezte a bankkártyáját, amit a sértett a párnája alá rejtett. A bankkártyával a vádlott édesanyja engedélye nélkül 5.000 forint készpénzt vett fel. A vádlott a fentieken túl 2016. júliusában, Szegeden a gépkocsiját ittas állapotban vezette. A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő férfit rablás bűntettével, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettével és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.