/

Óceániában kalandozhatunk az új Disney-mozival + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vaiana_new_B1_6V_nagyVaiana felfedezőútját kísérhetik végig a nézők a Walt Disney legújabb animációs filmjében.

Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért.

A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.

A film stábja többek között olyan nagyágyúkból áll, mint Ron Clemens és John Musker, akik egyebek mellett A kis hableány, az Aladdin, valamint A hercegnő és a béka című filmeken is dolgoztak. A Vaiana december 1-jén érkezik a hazai mozikba.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

VAIANA
DISNEY

Műfaj: animáció / vígjáték / kaland
Korhatár: 6
Hazai bemutató: december 1.
Játékidő: 107 perc

Rendező: Ron Clements, John Musker
Producer: Osnat Shurer

Előző sztori

Közép-Európa kutatásáért-díjat kapott az Emlékpont vezetője

Következő sztori

Mozgásfejlesztésről és kutyás terápiáról tudhattak meg többet a nevelőszülők a Csongor téren + FOTÓK