Sport

Női kézilabda: Pilisvörösváron sem sikerült a pontszerzés a KSZSE -nek

Női kézilabda: Pilisvörösváron sem sikerült a pontszerzés a KSZSE -nek

2016. november 28., hétfő
Női kézilabda: Pilisvörösváron sem sikerült a pontszerzés a KSZSE -nek
szkkse_kszse17_gs

A középmezőnyhöz tartózó Pilisvörösvári csapat otthonába Solymárra utazott a KSZSE a hétvégi fordulóban.

A több volt NBI-es játékost felvonultató hazaiak ellen jól kezdtek a szegedi lányok, vezettek 4:1 –re, majd 8:5 –re is, azonban a rutinos vendéglátók nem ijedtek meg és fokozatosan vették át a játék irányítását. A félidő végére 5 gólos hátrányba kerültek

Mézesék

. A második félidőben állandósult a 3-4 gólos különbség, többször felcsillant a jobb eredmény lehetősége, de bosszantó hibák miatt ez nem sikerülhetett.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 10. forduló

Pilisvörösvári KSK - Kézilabda Szeged SE 29:23 (17:12)

Solymár, 60 néző, vezette: Kiss Nikolett, Oláh Nóra.

KSZSE:

FODOR- KOZMA 3, Velky 1, Lukács 3, Lehmann-Dobó 1, MÉZES 12/7, Farkas 2/1. Csere: ARADI, Kürti (kapusok), Szeder, Nagy 1, Czifra, Papp.

Edző:

Dr. Serfőző Zsolt

Kiállítások:

6 ill. 4 perc.

Hétméteresek:

5/4, ill. 8/8. Dr. Serfőző Zsolt:

"Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen 4-1-re és 9-7-re is mi vezettünk. Ezt követően volt egy 8-10 perces kihagyásunk, amelyet az ellenfél 8-2-re megnyert. A szünetet követően ismét volt lehetőségünk felzárkózni, mivel az ellenfél 4 gólos vezetésénél 4 percig játszhattunk emberelőnyben. Sajnos ezt az időszakot is csak döntetlenre tudtuk hozni. Tovább kell pontosítani játékunkat, hogy ilyen helyzetekből mi kerüljünk ki győztesen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.