/

Kávéval álcázott kábítószert akartak becsempészni Röszkénél

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

migransok_roszkei_hataratkelo_0915_03_gs

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 14 kg marihuánagyanús anyagot találtak egy albán személygépjárműben Röszkén. A kábítószergyanús anyagot a rendőrség munkatársainak átadták és az ügyben feljelentést tettek.

A pénzügyőrök egy albán rendszámú BMW 730D típusú személygépjárművet és annak két albán állampolgárságú utasát ellenőrizték a röszkei határkirendeltségen. A két férfi elmondta, hogy bejelentenivaló árut nem hoztak magukkal, azonban zavart viselkedésük miatt a járművet a pénzügyőrök tételes vizsgálatra félreállították.

A különös viselkedés mellett gyanússá vált továbbá, hogy az utazók semmilyen útipoggyászt nem hoztak magukkal, valamint az egyik albán állampolgár néhány nappal előtte lett a gépkocsi tulajdonosa. A pénzügyőrök a vizsgálat megkezdésekor átalakítás nyomait látták a jármű hátsó lökhárítójának alján, valamint erős kávé illat csapta meg az orrukat.

A rejtekhelyről, barna ragasztószalaggal körbetekert csomagokban összesen 14050 gramm marihuána gyanús anyag került elő. A pénzügyőrök a kábítószergyanús anyagot, valamint a két albán férfit feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.

Default thumbnail
Előző sztori

Egészségügyi és oktatási törvénymódosítások a napirenden az Országgyűlésben

Default thumbnail
Következő sztori

Vádat emeltek a tűzifával csaló négy férfival szemben Hódmezővásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek