Bulvár

Karambolozó autók és faágak adtak munkát a katasztrófavédőknek a hétvégén

Karambolozó autók és faágak adtak munkát a katasztrófavédőknek a hétvégén

2016. november 21., hétfő
Karambolozó autók és faágak adtak munkát a katasztrófavédőknek a hétvégén

Négy műszaki mentés miatt riasztották a katasztrófavédőket a hétvégén, Szentesen, Hódmezővásárhelyen, Balástyán és Szegeden történtek balesetek.

Pénteken késő este a 45. számú főúton, Szentes közelében két személygépkocsi ütközött - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Személyi sérülés nem történt, a kiérkező szentesi egységek a járművek áramtalanítását végezték el. Szombaton, a déli órákban a 47. számú főúton, Hódmezővásárhely térségében dőlt egy fa az úttestre. A helyszínre érkező hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltó egység motoros láncfűrész segítségével távolította el a fát. Az esti órákban Balástya közelében egy személyautó ütközött fának. A helyszínre érkező kisteleki hivatásos egység a balástyai önkéntesekkel együttesen végezte el az áramtalanítási feladatokat, illetve a forgalmi akadály megszüntetését. Személyi sérülés nem történt. Vasárnap délután a szegedi Újvilág utcában hasadt le egy nagy méretű faág, amit a kiérkező szegedi hivatásos tűzoltó egység láncfűrésszel távolított el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.