/

Játékadományt kapott a Gedói Óvoda + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gedoi_ovoda_jatekadomyan_gs

Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozának tartalmát adományozta az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány a szegedi Gedói Óvoda kétszáz gyermekének.

„Havi rendszerességgel tartunk ingyenes rendezvényeket mesékkel, zenével, ezeken a programokon állítjuk fel Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozát, ez a doboz hónapról hónapra megtelik játékokkal, melyeket havonta egy szegedi intézménynek ajándékozunk” – mondta el hírportálunknak Karacs Rita, Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Tökmag roadshow szervezője.

Az alapítvány igen fiatal, év végén lesz egy éves, ám amennyire friss, annyira aktív és mozgalmas a tevékenysége, roadshow jelleggel, hónapról hónapra jelentkezik programokkal. „Bölcsődékkel és a védőnői hálózattal működünk együtt és minden hónapban kiválasztunk egy intézményt, akinek elvisszük a játékokat, most a Gedói Óvodára esett a választásunk, de már több bölcsődének, óvodának ajándékoztunk, sőt a szegedi bohócdoktoroknak is” – fogalmazott Karacs Rita.

Ez az alkalom azért különleges, mert egy igen nagy intézmény a kedvezett, közel kétszáz gyermekkel. Karacs Rita kifejtette, nagyon izgatottak az alapítvány munkatársai, mivel úgy gondolják, hogy a gyermekek öröménél nincs szebb, gyerekeknek ajándékozni rendkívül jó élmény.

Az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány számára legközelebb november 19-én, szombaton a Szeged Plázában lehet adományozni, ugyanis családi élmény-délelőttöt tartanak, egy összetett családi programmal jelentkeznek, ahol játékgyűjtő dobozt is kihelyezik majd.

Előző sztori

Fókuszban a hiányszakmák – pályaorientációs napot tartott a kamara

Következő sztori

A koraszülöttek körül forgott a világ + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek