Közélet

Helyi médiumok vezetőit látta vendégül a Rotary Club Szeged - Tisza + FOTÓK

Helyi médiumok vezetőit látta vendégül a Rotary Club Szeged - Tisza + FOTÓK

2016. november 11., péntek
Helyi médiumok vezetőit látta vendégül a Rotary Club Szeged - Tisza + FOTÓK
rotary_club_szeged_tisza_hungary02_gs

A közös cél a jótékonysági mozgalom és a szegedi rotary klubok ismertségének növelése, tevékenységének népszerűsítése.

Fehér Éva,

a

Rotary Club Szeged - Tisza soros elnöke

kiemelt figyelmet szentel a rotary küldetésének és fontosságának megismertetésével Szegeden és vonzáskörzetében, ennek jegyében invitálta meg a helyi médiumok vezetőit a héten az egyik klubülésre, ahol a mozgalom és a sajtó kapcsolatának, együttműködésének fejlesztéséről esett szó. A rendezvényen hírportálunkat a SZEGEDma.hu ügyvezető-főszerkesztője,

Pintér M. Lajos

képviselte, rajta kívül részt vett

Kóti Zoltán

, a Délmagyarország kiadóigazgató-főszerkesztője,

Kozó Attila,

a Szeged TV főszerkesztője és

Garai Szakács László,

a Sándorfalvi Kisbíró felelős szerkesztője. A megbeszélésen elhangzott, az

RC Szeged - Tisza

elnökének határozott szándéka a helyi rotary klubok és más jótékonysági szervezetek egymáshoz történő közelítése, illetve a rotary mozgalom ismertségének növelése, jótékonysági és egyéb tevékenységének népszerűsítése. Ez azért nagyon fontos, mert minél szélesebb alapokra építkezhet és bázisra támaszkodhat a szegedi rotary, annál hatékonyabban valósíthatja meg a jövőben jószolgálati, humanitárius küldetését. A médiumok képviselői a maguk részéről ehhez minden támogatást megígértek, azzal a megjegyzéssel, hogy a rotary kluboknak törekedniük kell rá, hogy minél több, a nagyközönség számára is érdekes ügy, illetve téma köré összpontosítsák munkájukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.