Béres Alexandrával tréningeznek szombaton Algyőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fitnesznap_algyoÖtödik alkalommal rendezik meg a Családi Egészség és Fitnesz napot testnek és léleknek novmber tizenkettedikén, szombaton az Algyői Faluházban, ahol a kicsiket és a nagyokat is színes programokkal várják.

Az algyői egészséghetekkel párhuzamosan megrendezett programon kicsk és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, a gyerekek jól szórakozhatnak a számukra kialakított gyermekkuckóban, amíg az anyukák sportolnak. Az Algyő Nagyközség Önkormányzata, az Algyői Faluház, valamint az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola által közösen szervezett egszségnapon 10 órától Béres Alexandra fitnesz világbajnok tart súlykontroll tréninget, 11 órától Bellyfit-dance fúziós edzéssel folytatódik a program Ménesi Mariann vezetésével. Szintén ő mutat be déltől pilates speciális mozgásformákat, 13 órától pedig Simon Zsófia tornáztatja meg a kritikus pontokat.

A családi fintesz napon a sport mellett az Ezerjófű Egyesület egészséges életmóddal kapcsolatos termékeivel is megismerkedhetnek az érdeklődők, de a program részét képezi gyermekfitnesz és Kangoo bemutató is, a nap végére pedig meglepetést ígérnek a szervezők.

Előző sztori

Helyi médiumok vezetőit látta vendégül a Rotary Club Szeged – Tisza + FOTÓK

Következő sztori

Öt gazdasági javaslatot vitat meg ma az Országgyűlés