Bulvár

Kábítószer-kereskedőt fogtak a szegedi rendőrök (FRISSÍTVE)

Kábítószer-kereskedőt fogtak a szegedi rendőrök (FRISSÍTVE)

2016. október 21., péntek
Kábítószer-kereskedőt fogtak a szegedi rendőrök (FRISSÍTVE)
img_4161

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen. A rendőrség házkutatást tartott az otthonában.

A nyomozók október 21-én hajnalban fogtak el egy szegedi férfit, miután valamivel több mint 200 gramm marihuánát adott el alkalmi ismerősének. Az eladónál tartott házkutatás során a kábítószert és a pénzt a rendőrök megtalálták. A férfi ellen kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A vevőt kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. A rendőrök a terhelteket őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Korábban írtuk:

A ház előtt jelenleg, 8 óra tájban civil rendőr autókat látni, az épületet kutyákkal vizsgálták át. A maszkos-álarcos, fegyveres kommandósok - akiket hajnalban láttak a helyszínen olvasóink - már távoztak a helyszínről, ők reggel kutatták át az épületet és az ott álló autókat. Információnk szerint drogterjesztőre csaptak le a hivatalos szervek Szegeden. Az akcióval kapcsolatos hírünket (hogy TEK-akcióról lett volna szó) délelőtt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete cáfolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.