/

Kábítószer-kereskedőt fogtak a szegedi rendőrök (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

img_4161

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen. A rendőrség házkutatást tartott az otthonában.

A nyomozók október 21-én hajnalban fogtak el egy szegedi férfit, miután valamivel több mint 200 gramm marihuánát adott el alkalmi ismerősének. Az eladónál tartott házkutatás során a kábítószert és a pénzt a rendőrök megtalálták.

A férfi ellen kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A vevőt kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A rendőrök a terhelteket őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Korábban írtuk:

A ház előtt jelenleg, 8 óra tájban civil rendőr autókat látni, az épületet kutyákkal vizsgálták át. A maszkos-álarcos, fegyveres kommandósok – akiket hajnalban láttak a helyszínen olvasóink – már távoztak a helyszínről, ők reggel kutatták át az épületet és az ott álló autókat. Információnk szerint drogterjesztőre csaptak le a hivatalos szervek Szegeden.

Az akcióval kapcsolatos hírünket (hogy TEK-akcióról lett volna szó) délelőtt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete cáfolta.

Előző sztori

Elismeréseket adtak át Csongrád megyei rendőröknek

Default thumbnail
Következő sztori

Simicskó: a magyarok meg szeretnék védeni a kivívott szabadságot

Legutóbbi hasonló cikkek