Közélet

Sok anyuka vett részt az első bababörzén a Csongor téren

Sok anyuka vett részt az első bababörzén a Csongor téren

2016. október 26., szerda
Sok anyuka vett részt az első bababörzén a Csongor téren

Első alkalommal rendezett baba-, gyermekruha- és játékbörzét a Csongor téri Kulturális és Közösségi Központ. A programot a babasarok megújításához kapcsolták, hogy egyre több kismamáknak is értékes és hasznos programokat kínáljon a ház.

Sok kismama érkezett a bababörzére, számos ruha, játék, hasznos holmi cserélt gazdát. Több anyuka is magával hozta a gyerkőcét, és míg ők válogattak, addig a kicsik kipróbálhatták a megújított babasarok játékait.

Szabóné Szívós Ildikó

, a Csongor téri Kulturális és Közösségi Központ vezetője elmondta, visszaigazolást nyert, hogy a környéken élőknek van igénye ilyen programokra, számos javaslatot is kaptak a betérőktől. A Baba, gyermekruha és játék börzét a közösségi ház ezért folytatná a jövőben, minden hónapban terveznek majd hasonló programot, ahol nemcsak csereberére nyílik lehetőség, de a játékra a kicsikkel, beszélgetésre, tapasztalatcserére is az anyukák közt. Novemberben kibővítve rendezik meg a börzét, Garázsvásár keretében lehet majd adni-venni a különféle holmikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.