Közélet

„Legyél otthon a nemzeti értékekben” - vetélkedőt szervez a megyei önkormányzat

„Legyél otthon a nemzeti értékekben” - vetélkedőt szervez a megyei önkormányzat

2016. október 17., hétfő
„Legyél otthon a nemzeti értékekben” - vetélkedőt szervez a megyei önkormányzat

A megye összes általános és középiskolája számára szervez vetélkedőt a Csongrád Megyei Önkormányzat, a „Legyél otthon a nemzeti értékekben” címet viselő nyertes pályázatának keretén belül.

A Földművelésügyi Minisztérium által meghirdetett „A nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatása” című pályázati felhívásra benyújtott (HUNG-2016/4227) nyertes pályázat kapcsán a Csongrád Megyei Önkormányzat versenyt szervez. A vetélkedő célja a nemzeti értékek minél szélesebb körű megismertetése az erre legfogékonyabb célközönséggel, vagyis a felnövekvő diáksággal. A regisztráció már elkezdődött az izgalmas, 3 fordulós játékos versengésre, amelyre a megye összes általános (felső tagozatos) és középiskolája, 4 fős csapatokkal jelentkezhet. A vetélkedőn való részvétel nemcsak a nemzeti értékek ismeretének bővítését segíti elő, de a tanulók értékes nyeremények birtokába is juthatnak. A döntő megrendezésére 2017. január 13-án kerül sor az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, ahol játékos, interaktív vetélkedő kerül megrendezésre a döntőre elkészített plakátok, logótervek zsűrizése mellett. Regisztrálni a

www.csongrad-megye.hu/hungarikumvetelkedo

felületen október 14-én 8:00 órától október 21-én 12:00 óráig van lehetőség. További információk a vetélkedőről

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.