Sport

Kézilabda: magabiztosan lépett tovább a kupában az SZKKSE

Kézilabda: magabiztosan lépett tovább a kupában az SZKKSE

2016. október 20., csütörtök
Kézilabda: magabiztosan lépett tovább a kupában az SZKKSE
szkkse_kecskemet09_gs

Könnyedén hozta a Hajdúböszörmény elleni kupamérkőzést a PC Trade Szeged KKSE: Bakó Botond együttese kereken húsz góllal bizonyult jobbnak hajdúsági ellenfelénél.

Javított a hétvégi vereséget követően a PC Trade Szeged KKSE, amely a Magyar Kupában Hajdúböszörményben lépett pályára: Barna Éváék nagyon könnyed sikert arattak az NB II-es ellenfelük otthonában, a sikerből Lovistyék Kitti nyolc góllal vette ki a részét. Ezzel a harmadik fordulóba jutott az SZKKSE, ahol már az NB I-es klubok közül a tavalyi harmadik és negyedik helyezett, az Érd és a DVSC is bekapcsolódik.

Női kézilabda Magyar Kupa, II. forduló

Hajdúböszörményi TE - PC Trade Szeged KKSE 15-35 (6-15)

Hajdúböszörmény, Bocskai I. Általános iskola sportcsarnok. Vezette: Rontó Ádám, Szanyi Péter.

SZKKSE:

Dobó Mónika - Berta Nikolett 4, Bárány Krisztina 1, Kaposvári Anita 4, Kuti Szandra 4, Barna Éva 1, Lovistyék Kitti 8, Csere: Szepesi Ivett 4, Homoki Regina 3, Aron Andrea 1, Zsilák Katalin 2, Mikó Gréta, Valovics Nóra, Szabó Janka 3, Hanczvikkel Zsanett.

Vezetőedző:

Bakó Botond. Bakó Botond (a szegedkkse.hu-nak) :

"Kötelezően hoztuk a győzelmet. Nehéz mit mondani, mivel az ellenfelünk céljai, játékos állománya is teljesen más, mint a miénk. A lányok a nagy különbség ellenére is koncentráltak és próbálták a legjobbat nyújtani. Új felállásban is gyakoroltunk, olyan összetételben, melyekben eddig kevesebbet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.