Sport

Kézilabda: élre ugrott a Makó

Kézilabda: élre ugrott a Makó

2016. október 24., hétfő
Kézilabda: élre ugrott a Makó
szs_noi_kezilabda

Negyedik győzelmét könyvelhette el a Makó KC a női kézilabda NB II Dél-keleti csoportjában, így a hagymavárosiak már az élről várhatják a folytatást.

Éppen ellenkező mérleggel várhatták az egymás elleni mérkőzést a felek: az Abony három vereséggel és egy győzelemmel, míg a Makó három sikerrel és egy vereséggel állt egymás elleni csatájuk előtt. Nehezen kezdett a Makó, és a gólokban nem bővelkedő találkozón az első félidőben nem is jutottunk közelebb az igazsághoz: a 9-9-es félidő után azonban rákapcsolt Nagy János Miklós együttese, és végül magabiztos, hatgólos győzelmet aratott idegenben. Ennek köszönhetően a Makó már a tabella élén áll, jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzve a Szarvast. A hagymavárosiak a következő körben a hetedik Csorvás ellen játszanak október 29-én.

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport, 5. forduló

Abony KC- Makói KC 20-26 (9-9)

Makói KC:

Ocsenás Eszter - Nagy Nikolett 4, Draxler Dorottya 5, Draxler Orsolya 6/2, Debreczeni Kata, Kozserán Beáta 5, Kutasi Dóra 1. Csere: Kozserán Krisztina, Cseh Petra (kapusok), Molnár Anna 1, Rózsa Veronika 1, Szeder Réka 2/1, Csák Dorina, Murvai Panna 1/1, Dénes Dorka, Antal Nikolett.

Edző:

Nagy János Miklós.

Hétméteres:

8/4 ill. 5/4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.