Sport

Ju-jitsu: világbajnokságra készülhet a szegedi klub versenyzője

Ju-jitsu: világbajnokságra készülhet a szegedi klub versenyzője

2016. október 6., csütörtök
Ju-jitsu: világbajnokságra készülhet a szegedi klub versenyzője
Csabakupa1

Október 1.-én szombaton Rákoscsabán, Csaba Kupa néven Kempo-Sport Ju-Jitsu versenyt rendeztek, ahol a Szegedi Ju-Jitsu Egyesület is részt vett.

A szegedi Ju-Jitsu 6 versenyzője 3 küzdelmi számban indult. A verseny érdekessége volt a Fighting System küzdőszám amelyet első alkalommal rendeztek Magyarországon. A világon egyedül AGFIS/Sport Accord tagsággal rendelkező ju-jitsu világszervezet a JJIF egyik küzdelmi száma ez. Így ez a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség egyik hivatalos MB-i küzdelmi száma.

Balogh Dominik

folyamatos jó szereplése miatt képviselheti hazánkat a 2016. november 25-27-i Lengyelországban Wraclawban rendezendő VB-n.

Eredmények

I. Newaza (földharc)

1. hely: Gémes Levente, Rácz Botond, Rusz Regő, Pálfi Dániel, Balogh Dominik 2. hely: Godó Márk

II. Jitsu küzdelem (kick-box + judo)

1. hely: Gémes Levente, Rácz Botond 2. hely: Godó Márk, Rusz Regő, Balogh Dominik 3. hely: Pálfi Dániel

III. Fighting System (JJIF a Nemzetközi Ju-Jitsu Világszövetség egyik versenyszáma)

1. hely: Rácz Botond, Balogh Dominik 2. hely: Gémes Levente, Rusz Regő 3. hely: Godó Márk, Pálfi Dániel Az egyesület várja a Ju-Jitsu iránt érdeklődő fiatalokat, az edzéseket hétfőn, szerdán és csütörtökön, 17.00-tól 18.30-ig tartják a Gutenberg u. 25. szám alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.