Bulvár

Ha Advent, akkor Bécs! Ha Bécs, akkor Élményvonat! - Advent Expressz Szegedről Bécsbe

Ha Advent, akkor Bécs! Ha Bécs, akkor Élményvonat! - Advent Expressz Szegedről Bécsbe

2016. október 13., csütörtök
Ha Advent, akkor Bécs! Ha Bécs, akkor Élményvonat! - Advent Expressz Szegedről Bécsbe
advent_becs

A MÁV Nosztalgia Kft. idén már ötödik éve indítja el közvetlen adventi járatát a Napfény városából a Császárvárosba, Bécsbe! A MÁV Nosztalgia Élményvonata, a „Napfény Advent Expressz” 2016. november 26-án gördül ki a Szeged Nagyállomásról.

Idén is elsőként Szegedről indult útnak az Advent Expressz; november 26-án, szombat hajnalban szállhatnak fel a szegedi utasok a „Napfény Advent Expressz” fedélzetére, hogy kellemes hangulatban tehessenek ismét egy karácsonyi vásárlással egybekötött, hangulatos téli kirándulást, a csodás fényekben úszó császárvárosban. A „Wiener Adventzauber” (bécsi adventi varázslat) alkalmából a Rathausplatz fénylő mesevilággá változik és Bécs legszebb terei hangulatos karácsonyi vásárrá alakulnak át. A Maria-Theresien-Platz standjai karácsonyi ajándékokat, fenyődíszeket, édességeket és meleg italokat kínál. A schönbrunni kastély előtti kulturális és karácsonyi vásár a császári kulisszák világával fűszerezi az ünnepi hangulatot. Fakultatív programként a Schönbrunni palota és díszkert is megtekinthető, mely télen is csodálatos látványt nyújt. A különböző tárlatvezetésekről és az árakról a

www.schoenbrunn.at

oldalon található részletes információ. A Napfény Advent Expresszen igazán Élmény az utazás! A vonat fedélzetén ünnepi hangulat és magas színvonalú vasúti szolgáltatások - host és hostessek, üdvözlőital és falatkák, utastájékoztatás, hangulatos étkezőkocsi kedvező árakkal, játékos Totó értékes nyereményekkel, térkép és szótár, búcsúajándék - várja az utasokat. Két kocsiosztály közül választhatnak az utasok: Standard és Pullman Club osztály. A hosszú utazásokra specializálódott, kényelmes, tiszta vasúti kocsikban névre szóló a helybiztosítás. A szerelvényben hangulatos étkezőkocsi közlekedik, ahol mérsékelt árakon étkezhetnek az odaútban reggelizni, visszaútban vacsorázni vágyók. Az Orfeum bulikocsiban a zenés-táncos szórakozást kedvelőket rophatják. A vonaton Törzsutas Passport is váltható, melybe ezen utazás alkalmával egy törzsutas pecsét kerül.

Schonbrun

A Napfény Advent Expressz Szeged –Kistelek- Kiskunfélegyháza – Kecskemét- Nagykőrös – Cegléd – Bécs útvonalon közlekedik felszállási lehetőséget biztosítva a fent említett állomásokon. Részvételi díj standard osztályon (Szeged, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Nagykőrös, Cegléd felszállással) felnőtt teljes áru: 13.990 Ft/fő, gyermek (4-14 éves korig): 9.990 Ft/fő áron váltható. Gyermekeknek 4 éves korig az utazás külön ülőhely nélkül díjmentes. Részvételi díj Pullman Club osztályon 2 vagy 4 személyes asztalnál 21.990 Ft/fő áron váltható. A 2016. november 26-án Szegedről 4.05-kor induló adventi járat 10.10-re érkezik Bécs/Wien Westbahnhof pályaudvarra, ahonnan 17.08-kor indul vissza, és 22.58-kor érkezik meg utasaival Szegedre. Az utazáshoz - felnőttek és gyermekek részére egyaránt - érvényes útlevél vagy személyazonosító okmány szükséges.

Részvételi jegyek a MÁV Nosztalgia Kft. vidéki partnerhálózatánál elővételben válthatók, Szegeden az alábbi utazási irodákban:

Adria Tours (Szeged, Kárász u. 9.), C & T Hungary (Szeged, Dugonics tér 12.), Montana Tours (Szeged, Somogy Béla u. 20.), N+Szeged (Szeged, Feketesas u. 19-21.) OTP Travel (Szeged, Kárász u. 15.), Top Tours Utazási Iroda Kft. (Szeged, Szentháromság u. 15.) Menetrend, jegyárak és további bővebb információ:

www.mavnosztalgia.hu

„Napfény Advent Expressz” program-link:

http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/810

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.