Sport

Futsal: nem volt partner a Csömör

Futsal: nem volt partner a Csömör

2016. október 17., hétfő
Futsal: nem volt partner a Csömör
szte_ehok-dunakeszi003kf

A kiírtakkal ellentétben nem lépett pályára az SZTE EHÖK SE pénteken este Csömörön: a szegediek mindössze négy fővel tudtak volna elutazni, ám hiába jelezték ezt ellenfelüknek, nem voltak partnerek a megoldásban, így játék nélkül a csömörieké lett a három pont.

Játék nélkül vesztett meccset pénteken az SZTE EHÖK SE:

Brinszky Adrián

együttesének pénteken 18.15-re kiírt bajnokija elmaradt, ugyanis nem tudtak volna elegendő létszámmal megjelenni Csömörön: a klub vezetői ugyan több megoldási javaslatot is felkínáltak, de egyiket sem fogadta el a vendéglátó klub. „Felvettük a kapcsolatot a Csömör csapatával, akik abszolút nem voltak segítőkészek. Sérülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudtunk összejönni elegendően, 3 plusz egy fővel tudtunk volna kiállni. 18.15-től játszottunk volna, nekünk ehhez 14.30-kor kellett volna elindulni, de nem tudtak eljönni a játékosok a munkahelyükről. Sajnos ez egy amatőr liga, ezzel nem tudunk mit tenni. Felkínáltuk, hogy cseréljük meg a pályaválasztói jogot, majd mi később visszamentünk volna, de az láttam, hogy semmi hajlandóság nem volt bennük arra, hogy segítsenek, annak ellenére, annak idején, amikor az UTC NB I-es volt, és eljött a Csömör úgy, hogy otthon hagyták a mezt, nekünk az volt az első, hogy segítettünk nekik, és hoztunk egy garnitúra mezt, hogy le tudjuk játszani a meccset. A kisujjukat sem mozdították azért, hogy megoldás legyen, így pedig nem tudtunk mit csinálni” - fogalmazott portálunknak

Erhardt Szilárd

, az SZTE EHÖK SE szakmai vezetője. Hozzátette, előzetesen írásban lemondták a meccset, így megkímélték attól az MLSZ-t és a játékvezetőket, hogy plusz költségek merüljenek fel. Az SZTE EHÖK SE így játék nélkül, 3-0-ra elvesztette a meccset – legközelebb pedig október 24-én, a Rákospalotai Reactor SE-t fogadja az újszegedi sportcsarnokban 19 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.