Családi hangulatban telt a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány szegedi jótékonysági futása + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tudas-futas006kf

Október elsején a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány és az Adrenalin SE jótékonysági futást rendezett Szegeden: az adományokkal a kimagasló szintű tanulmányokat folytató, gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek és fiatal felnőtteket támogatja a szervezet.

A résztvevők számára ingyenes jótékonysági futás a Dóm térről indult, majd a mezőny ide is érkezett vissza. A program egy közös bemelegítéssel indult negyed órával a futás kezdete előtt, majd a mintegy 50 főből álló mezőny a táv megtétele után igazi meghitt hangulatban, közösen fogyasztotta el a szendvicseket és vett magához frissítőket.

A Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány és az Adrenalin SE közös szervezésében megvalósult eseményen befolyt adományokat a kimagasló szintű tanulmányokat folytató, gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek és fiatal felnőttek támogatására fordítja a szervezet – négy támogatott gyermek pedig az ismert humorista, Bagi Iván által dedikált könyvet vehet majd át.

no images were found

Előző sztori

Go Away – debütáló kislemez a szegedi Five More Minutes zenekartól

Következő sztori

A nemzet fogalmától a nemzeti összetartozásig: Semjén és Trócsányi az ötéves Alaptörvényről Ópusztaszeren