Sport

Tisza-parti partyra várnak mindenkit Algyőn szombaton

Tisza-parti partyra várnak mindenkit Algyőn szombaton

2016. szeptember 6., kedd
Tisza-parti partyra várnak mindenkit Algyőn szombaton
algyo_tisza_parti

A Tisza szabadidős és sport lehetőségeit mutatják be Algyőn szeptember 10-én, szombaton motorcsónakázással, kajak-kenuval, terepfutással, kerékpározással és sok más érdekességgel.

Megtelik a régi strand Algyőn szeptember 10-én, szombaton, az első Algyői Tisza Partyra 9 és 15 óra között várnak nullától 100 éves korig minden algyőit és nem algyőit, akiknek fontos a Tisza, a természet közelsége és a benne rejlő sportolási, valamint rekreációs lehetőségek, ugyanis a szervezők célja ezek bemutatása, Algyő turisztikai lehetőségeinek, fejlesztésének ajánlása, a település civil és sport egyesületeinek bevonásával. Az ALTE szervezésében létrejövő rendezvény az Algyő közösségi téren, a Tisza-parton, a Komp utcán keresztül, töltésen át kap helyet Algyő Nagyközség Önkormányzata támogatásával. Részletek

ITT

.

Programok:

Hivatalos rész:

11.00: Az FKSE-Algyő sajtótájékoztatója 11.30: Az algyői pályázati tervek ismertetése, „jármódok” találkozása (kerékpár, kajak, lovaglás, gyaloglás, vitorlázás) Tablókiállítás a Tiszáról - algyői fejlesztési tervek (folyamatos)

Sport és szórakoztató programok:

Motorcsónakázás (ALTE-tagok közreműködésével) Vízből mentés technikai bemutató (AMIRA-TEAM Vízimentő Szolgálat) Kajak-kenu kipróbálás (Kopasz Bálint és Petrovics Kálmán segítségével, a sportág bemutatása, ajánlása) Sportszakosztályok bemutatkozása - kézilabda: civilek és kézilabdázók célba dobó versenye lövő keretre, strandkézilabda; foci: kispályás lehetőség; ökölvívás: zsákozás, kesztyűzés; tékvandó Segway-bemutató, próbalehetőség Decathlon sporteszközök (pl.: kosár, célbalövő kapu, tollaslabda stb.) Terepfutás (gyerek és felnőtt kategóriák) KUB (viking sakk) Kerékpározás és további érdekességek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.