Bulvár

Sokan voltak a szegedi Fidelitas véradásán + FOTÓK

Sokan voltak a szegedi Fidelitas véradásán + FOTÓK

2016. szeptember 16., péntek
Sokan voltak a szegedi Fidelitas véradásán + FOTÓK
veradas_fidelitas01_gs

Sikeres volt a Fidelitas szegedi szervezetének csütörtöki véradási akciója, melyet nemrégiben elindított jótékonysági programsorozatuk részeként szerveztek meg az ifjúsági csoport tagjai.

Eredményes volt a szegedi Fidelitas első váradási programja, melyet a “Segíteni jó!” címet viselő jótékonysági programsorozatuk részeként hívtak életre a szervezők. Az ifjúsági csoport célja ugyanis, hogy a jövőben minél több támogatást biztosítsanak a segítségre szorulóknak, legyen az gyűjtés, főzés vagy mint ez esetben is, véradás. "Mindenképpen szeretnénk folytatni a Magyar Vöröskereszttel közös véradási akciónkat, erre azonban legközelebb négy hónap múlva kerülhet sor. Akkor azok a személyek, akik csütörtökön is segítségünkre voltak, ismét vért adhatnak" - mondta

Korponyai Ernő

, a Fidelitas szegedi csoportjának elnöke. Hozzátette, következő karitatív akciójukra októberben kerül sor. Akkor folytatják ugyanis az alsóvárosi ferencesekkel megkezdett ételosztási programjukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.