/

Sokan voltak a szegedi Fidelitas véradásán + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

veradas_fidelitas01_gsSikeres volt a Fidelitas szegedi szervezetének csütörtöki véradási akciója, melyet nemrégiben elindított jótékonysági programsorozatuk részeként szerveztek meg az ifjúsági csoport tagjai.

Eredményes volt a szegedi Fidelitas első váradási programja, melyet a “Segíteni jó!” címet viselő jótékonysági programsorozatuk részeként hívtak életre a szervezők. Az ifjúsági csoport célja ugyanis, hogy a jövőben minél több támogatást biztosítsanak a segítségre szorulóknak, legyen az gyűjtés, főzés vagy mint ez esetben is, véradás.

“Mindenképpen szeretnénk folytatni a Magyar Vöröskereszttel közös véradási akciónkat, erre azonban legközelebb négy hónap múlva kerülhet sor. Akkor azok a személyek, akik csütörtökön is segítségünkre voltak, ismét vért adhatnak” – mondta Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi csoportjának elnöke. Hozzátette, következő karitatív akciójukra októberben kerül sor. Akkor folytatják ugyanis az alsóvárosi ferencesekkel megkezdett ételosztási programjukat.

no images were found

Előző sztori

Idén is részt vesz a Salon International Hair Show-n a szegedi mesterfodrász + FOTÓK

Következő sztori

Egészségnap és Szegedi Retro Filmklub: újraindult az élet a Csongor téren