Nem csak a kisgólyákat várják a hétvégén a Welcome Camp-en

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

osszegyetemi_golyatabor_sajttaj003kf

Megújult arculattal, három színpaddal és nemzetközi fellépőkkel startol csütörtökön a The Welcome Camp – Összegyetemi Gólyatábor az SZTE EHÖK rendezésében.

“Nagyon hosszú készülődés előzte meg a mai napot, úgy érezzük, hogy minden adott egy sikeres rendezvényhez” – közölte Patai Ádám, a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának sajtófőnöke a Welcome Camp megnyitását megelőző sajtóbejáráson.

osszegyetemi_golyatabor_sajttaj001kf

Az elnevezés ne tévesszen meg senkit, a rendezvény igazi fesztivállá nőtte ki magát, többek közt ezért is kapott idén “új” nevet. Az angol cím azért is indokolt, mert több külföldi sztár is színpadra áll, a brit X faktor nyertese, James Arthur, a Pendulum DJ SET, illetve a Sigma DJ SET, de számos hazai fellépő is színesíti a Partfürdő zenei kínálatát, mint például a Brains, a Supernem, Kiscsillag, Bohemian Betyars, Cloud9+ vagy a Blahalouisiana.

A koncertek három színpadon kapnak helyet, a fényfestéssel díszített Ballantine’s Aréna funkcionál nagyszínpadként, de az I Love Retro Stage és a Frappé Kultúrblokk sem okoz majd csalódást, főként az utóbbi, ugyanis kultúrblokk célja, hogy változatosságot vigyen felhozatalba és mindenki megtalálhassa a neki tetsző muzsikát. Ennek jegyében itt táncházban, jampec bulin és salsa esten is rophatják az egyetemisták – minden egyetemista, ugyanis a Welcome Camp nem csak az elsőéveseknek szól, hanem midnen egyetemi polgárnak, ezen belül is a szervezők célja a nyitás a külföldi hallgatók felé.

osszegyetemi_golyatabor_sajttaj002kf

A bulizás közepette a pihenésnek is meglesz a helye a Partfürdőn: két helyszínt is szenteltek a nyugodt beszélgetéseknek – természetesen az italmérő pultok innen sem esnek távol.

További információk a Facebook eseményen.

Előző sztori

A hétvégén is marad a nyárias időjárás

Következő sztori

Novák Katalin: a családok támogatása kiemelt kormányzati cél