Közélet

Megnyitott a Dóm téren Szeged legnagyobb ingatlanpiaci vására + FOTÓK

Megnyitott a Dóm téren Szeged legnagyobb ingatlanpiaci vására + FOTÓK

2016. szeptember 30., péntek
Megnyitott a Dóm téren Szeged legnagyobb ingatlanpiaci vására + FOTÓK
kaas_ingatla02_gs

Több mint ezer négyzetméteren összesen hetven kiállító várja az érdeklődőket a péntektől vasárnapig a Dóm téren rendezett KAAS Otthon Ingatlanvásáron.

"Ez a szakmai konferencia nagyon fontos mindannyiunk számára. El kell indítanunk egy folyamatot Szegeden az ingatlanközvetítésben és -értékesítésben. Szakmailag felkészültünk arra, hogy egy ilyen volumenű rendezvényt meg tudjunk rendezni megyei szinten, illetve maga a piac is felkészült arra, hogy egy ingatlanvásárt reprezentatívan tudjunk létrehozni a publikum felé" - mondta el délelőtti megnyitó beszédében a jelenlévő kiállító cégek képviselői számára

Fülöpné Vörös Erika

, a Kaas Ingatlangaléria tulajdonosa, egyben a rendezvény háziasszonya. Hozzátette, a résztvevő szervezetek mindegyike azért van kint a vásáron, mert komolyan veszi mind a piacot, mind általában az ügyfeleket. A 70 standnál a lakás- és házépítés, -felújítás és -vásárlás ügykörében érintett szolgáltatókör minden szegmense képviselteti magát, a kilátogató érdeklődők lényegében az ötlet létrejöttétől a konkrét megvalósításig minden felmerülő kérdésükre választ kaphatnak. Emellett a szervezők a piaci szereplőket is szívesen látják a kiállításon, ahol a hétvége mindkét délelőttjén szakmai előadásokat tartanak a konferenciatérben. A családosok számára ráadásul gyermekjátszóházzal és - a Tappancs Állatvédő Alapítvánnyal együttműködve - állatsimogatóval is készülnek. A közönség számos érdekességet és újdonságot találhat a kiállítási területen, így például a WYW Block Zrt. Röszkén készülő polisztirol könnyűbeton termékeit és építési technológiáját, amelyek lehetővé teszik egyszintes épületek felhúzását külön tartószerkezet nélkül is. A bemutatott speciális téglatípust ráadásul most először láthatja a publikum Magyarországon, az korábban a párizsi világkiállításon szerepelt. Érdekesség, hogy ezt az anyagot felhasználva egy négyfős csapat alig 15-20 nap alatt fel tud építeni egy 150 négyzetméteres házat, aminek még az ára is igen kedvező. A KAAS Otthon Ingatlanvásár pénteken 14 és 18 óra, szombaton és vasárnap pedig 10 és 18 óra között látogatható a Dóm téren felállított óriássátorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.