/

Megnyitott a Dóm téren Szeged legnagyobb ingatlanpiaci vására + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kaas_ingatla02_gs

Több mint ezer négyzetméteren összesen hetven kiállító várja az érdeklődőket a péntektől vasárnapig a Dóm téren rendezett KAAS Otthon Ingatlanvásáron.

“Ez a szakmai konferencia nagyon fontos mindannyiunk számára. El kell indítanunk egy folyamatot Szegeden az ingatlanközvetítésben és -értékesítésben. Szakmailag felkészültünk arra, hogy egy ilyen volumenű rendezvényt meg tudjunk rendezni megyei szinten, illetve maga a piac is felkészült arra, hogy egy ingatlanvásárt reprezentatívan tudjunk létrehozni a publikum felé” – mondta el délelőtti megnyitó beszédében a jelenlévő kiállító cégek képviselői számára Fülöpné Vörös Erika, a Kaas Ingatlangaléria tulajdonosa, egyben a rendezvény háziasszonya. Hozzátette, a résztvevő szervezetek mindegyike azért van kint a vásáron, mert komolyan veszi mind a piacot, mind általában az ügyfeleket.

A 70 standnál a lakás- és házépítés, -felújítás és -vásárlás ügykörében érintett szolgáltatókör minden szegmense képviselteti magát, a kilátogató érdeklődők lényegében az ötlet létrejöttétől a konkrét megvalósításig minden felmerülő kérdésükre választ kaphatnak. Emellett a szervezők a piaci szereplőket is szívesen látják a kiállításon, ahol a hétvége mindkét délelőttjén szakmai előadásokat tartanak a konferenciatérben. A családosok számára ráadásul gyermekjátszóházzal és – a Tappancs Állatvédő Alapítvánnyal együttműködve – állatsimogatóval is készülnek.

A közönség számos érdekességet és újdonságot találhat a kiállítási területen, így például a WYW Block Zrt. Röszkén készülő polisztirol könnyűbeton termékeit és építési technológiáját, amelyek lehetővé teszik egyszintes épületek felhúzását külön tartószerkezet nélkül is. A bemutatott speciális téglatípust ráadásul most először láthatja a publikum Magyarországon, az korábban a párizsi világkiállításon szerepelt. Érdekesség, hogy ezt az anyagot felhasználva egy négyfős csapat alig 15-20 nap alatt fel tud építeni egy 150 négyzetméteres házat, aminek még az ára is igen kedvező.

A KAAS Otthon Ingatlanvásár pénteken 14 és 18 óra, szombaton és vasárnap pedig 10 és 18 óra között látogatható a Dóm téren felállított óriássátorban.

no images were found

Előző sztori

Jótékonysági futás a tehetségekért - dedikált Bagi Iván könyvet kapnak a támogatottak

Default thumbnail
Következő sztori

Fokozottan ellenőrzi a tűzifa-kereskedőket a Nébih

Legutóbbi hasonló cikkek