/

Lakásbetörőt vettek őrizetbe Makón

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SONY DSCA Makói Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy 19 éves férfit, aki a gyanú szerint egy helyi ingatlanba tört be. A férfit más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítják.

A gyanú szerint a férfi július 28-án éjszaka egy makói ház ablakán a szúnyoghálót leszakította, majd az ingatlanból mobiltelefont tulajdonított el. Egy másik esetben augusztus 28-án 23 óra 30 perc körül a városban kerékpározó 19 éves nő biciklijéről megpróbált eltulajdonítani egy kézitáskát. A férfi gyanúsítható továbbá azzal is, hogy szeptember 15-én 23 óra körül egy 51 éves nő kerékpáros közlekedése során a kormányról eltulajdonított egy táskát mobiltelefonnal, iratokkal, készpénzzel együtt.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói J. Sándort őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Ellene lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök vizsgálják, hogy más bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható-e a férfi.

Előző sztori

Megélénkült a golfturizmus, a befektetők is érdeklődnek a magyarországi golfpályák iránt

Következő sztori

Asztalitenisz: Bácsi Bernát győzött Móravárosban