Sport

Labdarúgás: féltucattal tömte ki a HFC a Dabas-Gyónt

Labdarúgás: féltucattal tömte ki a HFC a Dabas-Gyónt

2016. szeptember 11., vasárnap
Labdarúgás: féltucattal tömte ki a HFC a Dabas-Gyónt
hfc_szeol_edzomerkozes02_gs

Kiütéses, ötgólos győzelemmel vetett véget négy meccse tartó nyeretlenségi szériájának a Hódmezővásárhely az újonc Dabas-Gyón ellen.

Az első félidő végén egy

Végh Ariel

buktatásáért megítélt büntetőből szerezte meg a vezetést a hazai együttes, majd a szünetig

Máté Péter

is feliratkozott a gólszerzők közé. (2-0) Fordulás után

Puskás Zoltán

volt eredményes egy szögletből, ahogy

Szilágyi Norbert

dupláját követően ismét a nyáron Kozármislenyből igazolt játékos talált be be, 6-0-ra alakítva ezzel az állást. A végén még

Méder Bence

révén a vendégeknek összejött a szépítés, de ennek már nagyobb jelentősége természetesen nem lett. A vásárhelyiek második győzelmüket ünnepelhették ezáltal a bajnokságban, a Major-legénység utoljára a Békéscsaba-fakót verte a nyitókörben. A HFC legközelebb jövő vasárnap a Méhkerékhez látogat majd.

Férfi labdarúgó NB III Közép csoport, 6. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC - Dabas-Gyón FC 6-1 (2-0)

Hódmezővásárhely, Városi Stadion. Vezette: Tuczai Miklós (Mohos Mátyás Tamás, Sándor Zoltán).

HFC:

Bordás - Kormányos, Tóth I., Kökény, Tóth A., Máté, Végh (Fátyol 76'), Szilágyi, Bartyik N. (Pataki 83'), Szabó II D. (Szabó I D. 71'), Puskás.

Vezetőedző:

Major László.

Dabas-Gyón:

Gecse - Sós, Kozma, Borsos, Riba, Poncok (Lakatos 79'), Lannert, Csepregi, Horváth R. (Pirik 56'), Méder, Szemán (Horváth Z. 61').

Vezetőedző:

Aranyos Imre.

Gólszerzők:

Szabó I D. (42' - tizenegyesből), Máté (45'), Puskás (49', 88'), Szilágyi (75', 81'), ill. Méder (90+1').

Sárga lap:

Csepregi (40'), Poncok (48'), Méder (52'). Major László:

"A múltkori hazai mérkőzéssel ellentétben ezúttal szinte minden helyzetet és lehetőséget berúgtunk, sőt, még több gólt is szerezhettünk volna. Ugyanakkor szívesen elcserélném ezt az eredményt két 3-1-es győzelemre, mert már a Dunaharaszti ellen is megérdemeltük volna a három pontot. A mai napon maximálisan elégedett voltam a csapattal, érezték a srácok, hogyha nem nyerünk, akkor komoly bajba kerülhettünk volna a táblázaton. Az pedig külön öröm, hogy a nézők ma minden bizonnyal nagyon jól szórakoztak, hiszen ez a játék lényegében értük van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.