Kézilabda: magabiztosan nyerte az SZKKSE az Eger elleni rangadót

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

IMG_3513

Különösebb nehézségek nélkül nyerte harmadik mérkőzését az SZKKSE, amely ezúttal a nagy rivális Eszterházy KFSC csapatát verte kilenc góllal.

Bakó Botond jól időzítette a lányok formáját, akik összeszedett, magabiztos játékukkal szemernyi kétséget sem hagytak a meccs végkimenetele felől. A szegedi együttes legközelebb jövő szombaton Nyíradonyra utazik majd.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 3. forduló:

PC-Trade Szeged KKSE – Eszterházy KFSC 33-24 (17-13)
Szeged-Kiskundorozsma, Orczy István Általános Iskola, 100 néző. Vezette: Budai-Bock, Simon
SZKKSE: Dobó – Szepesi 11/3, Barna 6/1, Aron, Mikó 1, Valovics 3, Zsilák 4. Csere: Dömény-Veress (kapus), Homoki 4, Bárány 3/1, Berta, Lovistyék 1, Hanczvikkel, Szabó, Kuti, Kaposvári. Vezetőedző: Bakó Botond.

Bakó Botond: “A mai mérkőzésen játszottunk a legjobban, igaz, próbáltuk a formánkat erre a mérkőzésre időzíteni. Első perctől kezdve irányítottuk a mérkőzést, fegyelmezetten, jó ritmusban játszottunk. A védelem és a kapu stabil volt, támadásban is jól, szervezetten, okosan játszottunk. Sokat elárul, hogy mindenki pályára lépett, hiszen mindenkire szükség van minden meccsen, valamint éreznie kell mindenkinek a felelősséget és a szerepét a csapatban. Azt gondolom, lépegetünk előre, de sokat fogunk még fejlődni egyénileg és taktikailag is. A mai meccsen büszke voltam a lányokra.”

A juniorok mérkőzésén:

Szeged KKSE – Eszterházy KFSC 26-37 (12-17)
SZKKSE: Máté-Tóth – Molnár 1, SZEPESI 4, CSÁKI 9, Szűcs 3, SZÉCSI 6, Fehér 1. Csere: Eperjesi (kapus), Baranyi 1, Farkasinszki 1, Miklós, Sánta, Sobester, Lukács, Boros. Edző: Baunok Bernadett.

Baunok Bernadett: “Az első 25 percben nagyszerű teljesítményt nyújtott fiatal csapatunk. Ezután a dobogóra is esélyes, rutinos, jó fizikummal rendelkező keménységének már nem tudtunk ellenállni.”

Előző sztori

Szijjártó Péter: a BP új szolgáltató központot hoz létre Szegeden

Következő sztori

Kutatók éjszakája: mintegy kétszázötven program Szegeden és Hódmezővásárhelyen